Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, kendi işini kurmak isteyen kadınlara finansal destek sağlayarak ekonomik bağımsızlıklarını artırmayı hedefliyor. Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Mikrokredi Ofisi'nin desteğiyle iş kuran girişimci kadınların ürettikleri el emeği ürünleri inceledi. Bayramyeri Meydanı'nda kurulan stantlarda sergilenen ürünleri gezen Zolan çifti, kadın girişimcilerle sohbet ederek hayırlı işler diledi.

Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi'nin, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı işbirliğiyle hayata geçirildiğini ve kadınlara kaynak sağlama amacını taşıdığını belirtti. Mikrokredi Ofisi'nin, kadınların küçük sermayeleri doğru ve etkili bir şekilde kullanmalarına yardımcı olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Kadınlar bizim başımızın tacı. Mikrokredi Ofisimiz, balık vermek yerine balık tutmasını öğretiyor. Hanım kardeşlerimiz hem üretsin, hem de ev ekonomilerine katkı sağlasınlar istiyoruz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Mikrokredi Ofisi aracılığıyla kadın girişimcilere sunduğu destek, kadınların ekonomik güçlerini artırarak toplumda daha aktif bir rol oynamalarına imkan tanıyor.

Başkan Çavuşoğlu’ndan Denizli Halkına Davet Başkan Çavuşoğlu’ndan Denizli Halkına Davet

denizli-buyuksehir-destek-kadin2denizli-buyuksehir-destek-kadin1