Denizli’de Bayramyeri’nde bulunan bir döviz bürosunda meydana gelen olayda, iş yeri sahibi H.B.M. bacağından vurularak yaralandı.

İddiaya göre, döviz bürosuna gelen bir şahıs, “kanser hastası olduğunu” belirterek daha önce emanet verdiği parasını talep etti. Talebin karşılık bulmaması üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte şüpheli silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu kurşun iş yeri sahibi H.B.M.’nin bacağına isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

Denizli'de Yıldırım Düşen Çatıda Tamirat Yapan İki İşçi Yaralandı
Denizli'de Yıldırım Düşen Çatıda Tamirat Yapan İki İşçi Yaralandı
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Bayramyerinde Doviz Burosunda Silahli Saldiri 2Denizli Bayramyerinde Doviz Burosunda Silahli Saldiri 1