Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Akademi faaliyetleri çerçevesinde yeni bir atölye kuruldu. “Akademi Profesyonel” kapsamında kurulan Tasarım Odaklı Düşünme Atölyesi'nde eğitim programı gerçekleştirildi. 

Eğitim programı, 14 Kasım 2023 tarihinde eğitmen Prof. Barış Atiker tarafından Denizli İhracatçılar Birliği Hizmet Binasında düzenlendi. Programda; problem çözme yeteneklerini geliştirme, tasarım odaklı düşünmenin 5 aşaması ve süreçleri, sorunları derinlemesine analiz etme ve doğru bir temel oluşturma, sorunları tanımlama, fikir üretimi, fikirleri toplama ve geliştirme için malzeme sağlama, prototipleme, en iyi fikirleri seçme ve bu fikirleri basit prototiplere dönüştürme, prototipleri gerçek kullanıcılara veya hedef kitleye sunma, interatif yaklaşım ve oluşturucu çözümler bulma gibi konu başlıkları üzerinde eğitimleri verildi.

Uygulama üzerinden yapılan work shoplar ile interaktif olarak gerçekleştirilen eğitimde, müşteriyi ve kullanıcı ihtiyaçlarını anlama, bu ihtiyaçları karşılayacak ürün veya hizmetleri tasarlama yeteneğini geliştirerek müşteri memnuniyetini arttırma, sürekli müşteri tabanı oluştıurma, işletmeleri etkileyen zorlukları tanımlama, analiz etme ve çözümleme; yöneticiler için farklı bakış açılarından faydalanarak daha oluşturucu ve kapsamlı çözümlerin nasıl üretilebileceği üzerine bilgiler katılımcılara aktarıldı.

DENİB Akademi bünyesinde yıl boyunca devam edecek olan eğitim faaliyetleri çerçevesinde ayrıca 23-24 Kasım 2023 tarihlerinde “İleri Excel Uygulamaları” eğitimi gerçekleştirilecek.

Eğitimlere dair detaylı bilgi DENİB Akademi resmi internet sitesinde. 

İnşaat Teknikeri Kariyer Fırsatları: İş İlanları ve Alım Şartları İnşaat Teknikeri Kariyer Fırsatları: İş İlanları ve Alım Şartları

denib-akademi-egitim-3