Avrasya Yönetici Sanayici ve İş İnsanları Derneği (AYSİAD)’nin programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin yanında çok sayıda davetli ve üyeler katıldı.

Programın açılış konuşmasını AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık yaptı. Avrasya Yönetici Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak yaşantımızın her noktasında olduklarını belirten Catlık, “Gittiğimiz her yerde, yapmış olduğumuz tüm projelerde derneğimizi anlattık hayallerimizi aktardık düşüncelerimizi izah ettik. Çok önemli bir ismimiz var geçmişten gelen bir kültürümüz var bundan sonraki süreçte de taşıdığımız isme bize aktarılan kültüre sadık kalarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, ilimize, üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Son yıllarda Türkiye’nin her açıdan birçok sorunla mücadele ettiğini belirten Catlık, “Bu zaman diliminde ilk defa karşılaştığımız sorunlara yeni çözüm yolları üretmenin mücadelesini verdik. Pandemi, sel felaketleri, orman yangınları ve en son 11 ilimizi etkileyen içimizi yakan bir depremle karşılaştık. Bu felaketlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu süreçlerde zarar gören vatandaşlarımızı yalnız bırakmayan ve her yaşanan olaydan sonra bizleri arayarak neler yapmamız gerektiğini soran siz değerli üyelerimize teşekkür ederim.

Şu anda da ülkemiz ekonomik olarak istediğimiz seviyede gitmemektedir. İşletmelerimizin, esnafımızın bir an önce daha iyi şartlarda hizmet vermeye devam etmesi en büyük arzumuzdur. İşletmelerimizin, esnafımızın ve vatandaşımızın ayrıca yaşadığımız ilin sıkıntılarını saygı çerçevesinde doğru bir sivil toplum kuruluşunun yapacağı gibi hiçbir siyasi argüman gütmeden doğruları ve düşüncelerimizi çözüm yollarıyla beraber her türlü platformda kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğimizin bilinmesini isterim.” ifadesini kullandı.

İnşaat Teknikeri Kariyer Fırsatları: İş İlanları ve Alım Şartları İnşaat Teknikeri Kariyer Fırsatları: İş İlanları ve Alım Şartları

Catlık, “En önemlisi Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yapmış olduğumuz protokolle ahiliğin merkezi Denizli de ahilik kültürünü geliştirme projesi kapsamında Nihat Ökten evini AYSİAD’a kazandırdık. Derneğimize ve bizlere güvenerek bu kadar güzel bir yeri tahsis eden değerli üyemiz Denizli Büyükşehir belediye başkanımız sayın Osman Zolan'a teşekkür ediyorum.

Bu çalışmaların sonucu olarak 2 devletten hizmet beraatı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti cumhurbaşkanından takdirname ve Kosova hükümetinden bir teşekkür belgesi alarak Aysiad‘ımızı gururlandırdık.” İfadelerini kullandı.  

Heyecanlarından hiçbir şey kaybetmeden, almış oldukları bu bayrağı en doğru şekilde teslim etmenin bilinciyle çalışmalarına devam edeceklerini belirten Catlık, “Temel hedefimiz bu güçlü ilde siz değerli üyelerimizin hayal gücünü arttırmak yeni yollar çizmenize yardımcı olmak ve kanunların doğru bir şekilde yorumlanmasını sağlamak ve desteklemektir.

Bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz tüm çalışmalarda destek olan yönetim kurulumuza, istişare kurulumuza, kurucular kurulumuza, üyelerimize gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum.

Aramıza yeni katılan üyelerimize teşekkür eder Aysiad’ımıza hayırlı olmasını temenni ederim.” Dedi.

Başkan Catlık’ın konuşmasından sonra Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Denizli adına atılmış olan her türlü güzel adımın destekçisiyiz. Şehrimizin marka değerinin yükselmesi için yapılan bütün gayretlerin yanındayız. Elimizden gelen bütün desteği bundan sonra da vermeye hazırız. AYSİAD, bu dünyanın para üzerine olan kurgulanmış düzeninin çok daha ötesinde bir misyonu kendisine yüklemiş. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Göreve geldiğimizden günden itibaren yerel yönetici olarak, odaların derneklerin sivil toplum kuruluşlarının bizim için ne kadar kıymetli olduğunu her platformda söylüyorum. AYSİAD’ın çalışmalarını takip ediyoruz ve destekliyoruz. “ ifadelerini kullandı. 

aysiad-denizli-berat-yeni-uye6aysiad-denizli-berat-yeni-uye4aysiad-denizli-berat-yeni-uye5aysiad-denizli-berat-yeni-uye3aysiad-denizli-berat-yeni-uye1aysiad-denizli-berat-yeni-uye2avni1avni2