Dna hotel dalyan 2021 yılında hizmete açılmış, konforlu ve tuzlu su yüzme sahip yepyeni lüks bir butik otel.  14 yaş ve üzeri misafir kabul ediyor, oda kahvaltı konseptinde hizmet veriyor.  Standart, Deluxe ve Aile odaları şeklinde üç farklı oda tipi mevcut. Deluxe odalarında odanızdan yüzme havuzuna girme olanağı bulunuyor. Aile odalarında ise üç kişiye kadar konaklama imkanı bulunuyor.

* Dsmart yayın, netflix, youtube ve prime video uygulamaların yüklü olduğu 109cm led televizyon

* Antibakteriyel ve antialerjik konforlu yataklar, Yastık menüsü

* Nespresso kahve makinesi ve çay seti

* Yüksek hızlı kablosuz internet

* Rhaneva marka buklet ürünleri

* Laptop tipi elektronik kasa

* Çalışma masası ve berjer

Denizli'de lösemi hastaları ve ailelerine et dağıtımı yapıldı Denizli'de lösemi hastaları ve ailelerine et dağıtımı yapıldı

* Ücretli minibar gibi pek çok ayrıntılarıyla mükemmel bir konaklama deneyimi sunuyor.

Dalyan otel aramalarında Booking.com, Google ve Tripadvisor sitelerinde Dna Hotel Dalyan aldığı puan ve olumlu yorumlar ile üst sıralarda yer alıyor. Sıcak mimarisi, konforlu odaları, sonsuzluk havuzu, süslü bahçesi ve mükemmel konumu ile eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Otelin etrafını saran klor, kimyasal içermeyen tuzlu su yüzme havuzunun keyfini , oturma alanları ve şezlonglar ile dinlenmenin, sakinliğin ve huzurun tadını çıkarmanızı sağlıyor. Rezervasyon için dnadalyan.com internet adresinden veya 0545 302 42 29 numaralı whatsapp üzerinden güvenli olarak yapabilirsiniz.

Dna hotel dalyan, Dalyan merkezine ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde, İztuzu plajına 13 km ve Dalaman havalimanına 30 km mesafede bulunmaktadır.

Dalyan ise Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlıdır. Kral mezarları, iztuzu plajı, caretta caretta kaplumbağaları ve tekne turları ile popülerdir. Her dönem yerli ve yabancı turistleri ağırlamaktadır.

Dna Hotel Dalyan

tel: 0252 284 44 48

whatsapp: 0545 302 42 29

web: dnadalyan.com