Denizli'deki KYK Yurtlarında Bir Skandal Daha! Denizli'deki KYK Yurtlarında Bir Skandal Daha!

Motosikleti ile seyreden adamın çarptığı aracın içinden kızı ve hanımı çıktı. Kaza sonrası arabada karısı ve kızını gören yaralı motosiklet sürücüsü girdiği şok ile acısını unuttu.

Çivril’de yaşayan İlhami Özkan, Çivril istikametinden Kızılcasöğüt mahallesine doğru 20 LJ 804 plakalı motosikleti ile seyir halindeyken Fuat Karaosmanoğlu caddesine kavşaktan dönüş yapan Mehmet Kubur idaresindeki 20 LC 908 plakalı otomobile çarptı. İlhami Özkan çarpmanın etkisiyle motosikletinden yola düştü.

Kaza sonrası yaralanan motosiklet sürücüsü İlhami Özkan, kendisine yardım eden otomobil sürücüsünün Mehmet Kubur, aracındakilerin de kendi kızı ve hanımı olduğunu görünce bir şok daha yaşadı. Aileye yardımcı olan Mehmet Kubur’un Sundurlu mahallesinden kayınvalidesinde bulunan kızı ve engelli olan eşini Kızılcasöğüt mahallesindeki evine götürdüğünü öğrenen Özkan kendi yaralarını unutarak eşi ve kızının yanına koştu.

denizli-civril-turk-filmi-gibi-kaza-acisini-unuttu-1

Olay yerine çağrılan ambulansta ilk müdahalesi ve tedavisi yapılan Özkan, sevk edildiği Çivril Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken araçta bulunanların yara almadığı öğrenildi.

İlhami Özkan taburcu olduktan sonra verdiği bilgide kaza anında çok korktuğunu ama çarptığı araçtakilerin kızı ile hanımı olduğunu görünce şoka girdiğini belirterek “hanımım ve kızım Sundurlu mahallesinde kayınvalidemin yanına gitmişlerdi. Arkadaşım Mehmet Kubur o gün bir arkadaşının arabasıyla eşim ve kızını kendi ailesi ile köyden alamaya gidecekti. Ben gittikleri aracı bilmiyordum. Ben de o gün bir arkadaşımın ev taşıma işine yardım etmek için evimden çıktım çalışmaya gidiyordum. Yolda araca çarptım. Hem çarpma hem de yola düşünce çok korktum. Sonra kendime geldim ve bana yardım edenin Mehmet olduğunu görünce şoka girdim. Araca baktığımda araçta eşim ve kızımı görünce ikinci şoku yaşadım. Allahtan araçtaki kimseye bir şey olmadı” dedi.  

Kaza sonrası yaşadığı acıyı unuttuğunu belirten İlhami Özkan “motordan düşünce yüzüm ve ellerimden yaralandım. İlk saniyelerde yerde yatarken çok acı çektim ama kızım ve eşimi araç içinde görünce acımı unuttum. Ailem her şeyim Allah beterin korusun. Araç ve motosiklette maddi hasar var benim dışında yaralanan olmadı. Sevindiğim nokta bu. Hayatımda ilk defa kaza yaptım onda da içinde kızım ve eşim olan araca çarptım bu kadarı ancak Türk filmlerinde olur” dedi.

Kaynak: www.genccivrilgazetesi.com

denizli-civril-turk-filmi-gibi-kaza-acisini-unuttu-2