Babadağ Belediyesi Başkanı Ali Atlı, 8-9 Temmuz'da düzenlenecek olan Babadağ Tanıtım Günleri ve Girişimci Kadınlar Festivali'nin tanıtım toplantısını Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

İlki Babadağ Belediyesi ve BASİAD'ın Forum Çamlık AVM'de ortaklaşa düzenlediği festival bu yıl Babadağ'ın sokaklarına taşınıyor. Babadağ’ın tanıtımı açısından oldukça önemli etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Babadağ ve festivallerimizle ilgili çalışmalarımıza başladık. Daha önce yaptığımız festivali yeniden yapmak için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz" dedi.

Atlı, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“8 - 9 Temmuz tarihlerinde yapacak olduğumuz Babadağ Tanıtım Günleri El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivaline Davetlisiniz!

2 gün sürecek olan etkinliğimizde; kadınlarımız için workshop eğitimleri, alışveriş stantları, dans grupları çocuklarımıza özel şişme oyun grupları, palyaço ekibi, rodeo oyunu ve canlı langırtın yanında birçok etkinliklerimiz mevcut. Çeyiz sandıkları, sokaklara çıkacak, geçmiş gelecekle buluşacak. Tüm hemşerilerimizi Babadağ’a bekliyoruz. Babadağ, sizi çağırıyor!”.

FESTİVAL PROGRAMI ŞU ŞEKİLDE OLACAK:

8 HAZİRAN CUMARTESİ

18.00'da Bando Eşliğinde Kortej Yürüyüşü

21:00'da Gökçe Konseri

9 HAZİRAN PAZAR

17.00'da Babadağ'a Özel Lezzetler Yemek Yarışması

19.00'da DJ Performans

20.00'da Yemek Yarışması Ödül Töreni

21.00'da Ozan Ozanca Konseri

ceyiz-sandiklari-sokaklara-cikiyor-2ceyiz-sandiklari-sokaklara-cikiyor-1