Bireyler yaşadıkları ortamın düzenli, organize olmasını ister. Özellikle çalışma ortamlarında ortak kullanılan bölmelerin belirli bir düzende olması ve güvenliği oluşturan kriterlere dikkat edilmesi çalışanların önemsendiğini gösteren en önemli detaylar arasındadır. Çelik cıvatalı raf sistemi sayesinde kişiler olabildiğince organize, güvenli ve konforlu çalışma ortamları elde edebilir. Bu ortamları yaratmak ise yönetici, kurum ve kuruluşların görevidir. Çelik cıvatalı raflar kullanılacak iş ya da ev ortamına uygun ölçü, özellik ve güvenlik sistemleri ile üretilerek teslimatı gerçekleştirilir. İstanbul dışında olan siparişler için kurulum imkânı olmasa da İstanbul içerisinde çelik raf kurulumu yapma hizmeti bulunur.

                Çelik cıvatalı raf kenar kısımlarında çapraz, dikey ya da yatay olacak şekilde farklı formlarda üretilir. Aynı zamanda fazla ağırlıkları taşıma kapasitesi olan çelik raf hem güvenliği hem de düzeni sağlama açısı konusunda oldukça işlevseldir. Çelik cıvatalı raf modelleri, çelik raf çeşitleri, hafif depo rafları, evrak rafları, çelik raf imalatı, depo rafları gibi farklı depolama bölmeleri celikrafimalati.com üzerinden alınarak ihtiyaç duyulan en kaliteli, güvenli ürünler uygun fiyata satın alınabilir. Ulaşılabilir fiyatlarda en kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışları sayesinde birçok müşterinin beğenisini kazanmayı başarmışlardır. Aynı zamanda müşterilerin istedikleri ağırlığı taşıyacak potansiyele sahip, istediği renk ve ölçülerde çelik raf seçenekleri kullanılarak, üretilerek ihtiyaçları hızlı ve konforlu şekilde giderilir. Çelik raf sistemleri alan düzenlemesi, organizeye katkı sunduğu gibi görsel anlamda da estetiktir. Bu nedenle hem konforlu hem de şık alanlarda çalışma imkânı elde edilebilir.

Çelik Raf Özellikleri ve Modelleri

Çelik raf sistemlerinin tercih edilmesinin en önemli nedeni sağlam olmasıdır. Özellikle uzun süreli kullanım için ideal olan malzeme çeliktir. Aynı zamanda yüksek ağırlık taşıma ve bu eşyaların uzun süre düzenli olarak durması için çelik raf sistemi tercih edilir. Çelik cıvatalı raf yük taşıma potansiyeli en düşük 55 kg olarak bilinirken en yüksek 120 kg olarak tasarlanır. Ancak toplu çelik raf siparişleri için firma ile görüşülmeli, istenilen ölçü ve modeller iletilerek üretilmesi sağlanmalıdır.