“Millet ne derse o olur” sloganı ile yola çıkan Türkiye Gönüllüleri tüm Türkiye’de oluşumunu ve hazırlıklarını tamamladı. Seçim öncesi gerçekleştiren toplantıda bir araya gelen platform üyeleri sandık güvenliğinin nasıl sağlanacağı ve görevleri üzerine bilgilendirildi. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımın sağlandığı toplantıya Türkiye Gönüllüleri Denizli İl ve İlçe koordinatörleri, CHP İl Seçim Kurulu CHP temsilcisi Avukat Mutafa Can Yalçın, CHP Pamukkale İlçe Seçim Kurulu Avukat Ozan Orpak ve gönüllüler katıldı. 

Platformun Denizli çalışmalarını yürüten Türkiye Gönüllüleri Denizli Koordinatörü Diş Hekimi Gökhan Çankır, ülkeye adaleti getirebilmek için “seçimde adaleti sağlamak” gerektiğini bildiklerini ve bu yüzden Türkiye Gönüllüleri çatısı altında toplandıklarını ifade ederken, gerçekleştirdikleri son toplantıya katılım sağlayan tüm Türkiye Gönüllülerine teşekkür etti. Çankır, “Denizli’mizde 14 mayıs günü sandıklarda görev alacak gönüllü ordusu arkadaşlarımızla son kez bir araya geldik. Bu toplantıda merak edilen tüm soruları alanında uzman arkadaşlarımızla cevaplamaya çalıştık. Katılım sağlayan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum.” 

Türkiye Gönüllülerinin çalışmalarını anlatan Çankır, “Vatandaş kimi isterse onu iş başına getirir. Millet ne derse o olur! Demokratik seçimler kağıt üstünde böyle bir şey. Ama gerçekte neler olabileceğini hepimiz biliyoruz.
Biz, ülkeye adaleti getirebilmek için önce ‘seçimde adaleti sağlamak’ gerektiğini bildiğimiz için bir aradayız. Adil ve güvenilir bir seçimi gerçekleştirmeyi bütün siyasi farklılıkların ötesine geçen bir büyük dava olarak görüyoruz. “ dedi.

turkiye-gonulluleri-denizli-gokhan-cankir5

turkiye-gonulluleri-denizli-gokhan-cankir2

turkiye-gonulluleri-denizli-gokhan-cankir3

turkiye-gonulluleri-denizli-gokhan-cankir4

turkiye-gonulluleri-denizli-gokhan-cankir1