Denizli Büyükşehir’den Talip Özkan’a türkülerle vefa
Denizli Büyükşehir’den Talip Özkan’a türkülerle vefa
İçeriği Görüntüle

DESKİ Genel Müdürlüğü, uzman teknik personel kadrosu ve ekipmanlarıyla 7 gün 24 saat sahada olmayı sürdürüyor. Özellikle ani gelişen boru patlakları, su kesintileri ve kanalizasyon arızalarına karşı görev yapan ekipler, gece boyunca sahada aktif görev alarak arızaları kısa sürede gideriyor. Gerçekleştirilen müdahalelerle altyapı güvenliği korunurken, patlaklardan kaynaklanan su kayıplarının önüne geçiliyor, su tasarrufu sağlanıyor ve vatandaşlarımızın günlük yaşamlarının olumsuz etkilenmesi engelleniyor.

Nöbetçi ekip her zaman teyakkuzda

Büyükşehir DESKİ, altyapı hizmetlerinde aksama yaşanmaması adına nöbetçi ekiplerini her zaman hazır bulundurarak planlı ve plansız bakım-onarım çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Gece saatlerinde gerçekleştirilen müdahalelerle gündüz yaşanabilecek daha büyük sorunların önüne geçilirken, modern altyapı yatırımları ve güçlü saha organizasyonuyla kentin her noktasında güvenli, sürdürülebilir ve kesintisiz hizmet sunuluyor. Ekipler, arızalara anında müdahale etmenin yanı sıra içme suyu şebekesindeki su kayıp-kaçaklarını azaltmaya yönelik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Buyuksehir Deski Ekipleri 724 Sahada 1

“Kesintisiz hizmet anlayışıyla sahadayız”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Gece gündüz demeden sahada ter döken ekiplerimizle şehrimizin her noktasına en kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam ediyoruz. Modern altyapı yatırımlarımız ve 7/24 sahada olan personelimizle Denizli’nin geleceğini inşa ederken, her bir hemşehrimizin konforu ve huzuru için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Buyuksehir Deski Ekipleri 724 Sahada 2