Denizli'de evden çıkan Büşra bir daha geri dönmedi. Ailesinin tüm çabalarına rağmen şimdiye kadar kayıp kızın izine rastlanamadı. Emniyet Genel Müdürlüğü Kayıp Alarmı sayfasında yaptığı duyuruda 14 yaşındaki Büşra Nuran A.’nın bulunması için Emniyet teşkilatı harekete geçti. Denizlili Büşra Nuran A., 8 Kasım’da evinden ayrıldı ve bir daha da geri dönmedi.
Ailesi gidebileceği tüm yerleri, arkadaşlarını aradı ama bir sonuça varamadı. Bunun üzerine polise giden aile kayıp ihbarında bulundu. Emniyet Genel müdürlüğü de, kayıplarla ilgili duyuru yaptığı internet sitesine Büşra Nuran A.’nın fotoğrafını koydu ve eşkaliyle ilgili bilgiler yayınladı.

Kayıp kızın, beyaz tenli, siyah saçlı, siyah gözlü olduğu belirtilerek, görenlerin 155 polis hattına veya en yakın polis birimine bilgi vermeleri istendi.