AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sarayköy Belediyesi ana hizmet binası önünde Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Paşalıoğlu, MHP İlçe Başkanı Hasan Konya, belediye meclis üyeleri ve birim çalışanları tarafından karşılandı. 
İlçede tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Özbaş, “ Değerli Bakanım, geleceğinizi duyunca çok heyecanlandık. Sizi Sarayköyümüzde ağırlamak büyük bir onur ve gurur. İlçemiz 2014 yılından önce hizmet almayan, istemeyen bir yerdi. Bizler göreve başladığımız günden bu yana ilçemize hükümetimizin, milletvekillerimizin, büyükşehir belediyemizin, AK Parti İl Başkanlığımızın desteği ile yeni hizmetler kazandırdık. Hemşehrilerimizin de her zaman yanımızda olduğunu bilmek gücümüze güç kattı” dedi. 
Sarayköy’ün eski halinden eser kalmadığını belirten Bakan Eroğlu, “ Sarayköy’de daha önce hizmet yoktu. Sarayköy, köy gibiydi. Başkanımız çok kısa zamanda ilçemizin vizyonunu değiştirdi. Seçim zamanında buraya geldiğimde Sarayköylü hemşehrilerimize Ahmet Bey’i seçerseniz çok güzel hizmetler olacak, kefiliz demiştik. Bugün görüyorum ki; Sarayköy çok güzel oldu. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da emrinize amadeyiz. Ne gerekiyorsa takip etmek bizim vazifemiz” diye konuştu. 
Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Özbaş, Eroğlu’na ilçenin milli mücadele simgesi olan efe heykelini ve Sarayköyspor formasını hediye etti.
Efe heykelini alan eski Bakan Eroğlu, Sarayköy’de hizmet destanı yazan Başkan Özbaş’a “Sarayköy’ün efesi, Ahmet Necati efe” dedi. 

eski-bakan-1