Sarayköy Belediyesi tarafından 8 Nisan Romanlar Günü dolayısıyla iftar yemeği düzenlendi. Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan ve ilçede yaşayan roman vatandaşlar katıldı. 
Başkan Özbaş, ilçenin kültürel zenginliklerinden birisi olan Roman vatandaşlarla tek tek ilgilenerek “Hoş geldiniz” dedi. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından oruçlar açıldı. 
"Binbir renk tek yürek, binbir renk tek millet" diyen Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, " Her 8 Nisan'da hep bir araya geldik. İlçemizin güzel renklerinden birisi olan sizlerle birlikte olmaktan ve sizlerin hizmetkârı olmaktan gurur duyuyorum. Sarayköyümüzde yaptığımız Roman Şenliğimiz ile tüm dünyaya çok güzel mesajlar verdik. Her zaman bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ederiz. Çok şükür ki bugün de aynı sofra etrafında bir araya geldik. Ben Belediye Başkanı olsam da olmasam da dostluğumuz her zaman baki kalacak. 8 Nisan Romanlar Gününüzü kutluyorum" dedi.

romen-1romen-2romen