Babadağ Belediye Başkanı ve İYİ Parti Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Babadağ için yeni dönem projelerini Babadağlılara açıklamaya devam ediyor. Başkan Atlı yeni dönemde Babadağ için tasarlanan 'Adrenalin Parkı' projesini anlattı. Amaçlarının ilçenin turizm alanında yeni bir tesise kavuşması olduğunu ifade eden Başkan Atlı, ilçeye gelecek turist sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

“Hem çocukların hem büyüklerin uğrak noktası olacak”

Proje hakkında detayları da paylaşan Başkan Atlı, “Doğanın içerisinde doğayla uyumlu bir atmosfer yakalayacak 'Adrenalin Parkı' projemizde yürüyüş yolu, çocuk oyun ve egzersiz alanları doğal dokuya uyumlu kent mobilyaları yer alacak. Sosyal donatı alanlarının yer alacağı Adrenalin parkımızda hem çocukların, hem büyüklerin uğrak noktası haline gelecek” dedi.

Babadağ Belediyesi geleneksel çorba hayrıyla esnafın içini ısıttı Babadağ Belediyesi geleneksel çorba hayrıyla esnafın içini ısıttı

“Gençleri de unutmadık”

“Projemizde gençleri de unutmadık” diyen Başkan Ali Atlı, şunları kaydetti:
“Adrenalin Parkı içinde çift hat zeplin, ip parkuru, tırmanma duvarı ve zipcoaster grupları ile gençler de unutulmaz anlar yaşayabilecek”