Babadağ’da 36. Geleneksel Rahvan At Yarışları başladı. Dün Tolga Çandar’ın muhteşem konseri ile başlayan etkinlikler bugün yapılan yarışlarla devam edecek ve bugün akşam yapılan ödül töreni ile final yapacak. Dün gerçekleştirilen açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, İlçe Başkanları, meclis üyeleri ve birçok vatandaş katıldı. Gün içinde vatandaşların eğlenmesi için kurulan lunaparkta yediden yetmişe herkes doyasıya eğlenirken kurulan stantlarda da Babadağlı vatandaşlar ürünlerini sergileyerek satış yaptı. 
Konserden önce yapılan açılış konuşmalarında Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Ne diyoruz turizm diyoruz ne diyoruz ilçemizin kalkınması için gece gündüz çalışacağız diyoruz. Allah'a şükür bütün arkadaşlarımızla, yol yürüdüğümüz belediye meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, sizler için Babadağ'ımız için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız enerji ve motivasyonu bu festivallerde hep bir arada kutlayamaya devam ediyoruz. Devam edeceğiz inşallah. Ben sabırsızlıkla konseri beklediğinizi biliyorum o yüzden çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Sözü birazdan ta Muğla'lardan bugün bizlerle birlikte olmak için aramızda olan bir önceki dönem Milletvekilimiz Sayın Tolga Candar'ı sahnede hep birlikte dinleyeceğiz inşallah. Yarın da birbirinden çekişmeli at yarışlarıyla bu festivalimize devam etmek istiyoruz. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyorum saygılar sevgiler sunuyorum” dedi.

babadag-rahvan-at-yarislari-denizli-2

“YARIŞACAKLARA BUGÜNDEN BAŞARILAR DİLİYORUM”

Açılışta konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca “Yarışacak olan yarışmacılarımıza ve kazanacak olan tüm yarışçılara ve o yarışları heyecanla geleneklerimizi yaşatmak ve ruhumun en derin noktalarında hissetmek için buraya gelecek olan tüm yarış severlerimizi bugünden selamlıyorum. Yarışacaklara bugünden başarılar diliyorum. Kazanacakları da bugünden sizlerin  o çoşkulu alkışlarıyla kutluyorum. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum iyi akşamlar iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

YELİN’DEN SÖZ!

Başkan Atlı 2022 yılının yarış ağası olan Ümit Yelin’e teşekkür plaketini sunarak teşekkürlerini iletti. Yarış ağası Ümit Yelin ise bu sene yarış masraflarının üstlendiği etkinliğin 2023 senesinde tüm masraflarını karşılayacağının sözünü verdi. 
Konuşmaların ardından Tolga Çandar konseri ile eğlenceli anlar yaşandı. 

babadag-rahvan-at-yarislari-denizli-3babadag-rahvan-at-yarislari-denizli-1