Yeni hizmet binasının açılışında konuşan Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 No’lu Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş; “Denizli’de üyelerimize en iyi hizmeti sunabilmek, sosyal ve kültürel alanlar oluşturabilmek, sendika binalarımızı aynı zamanda kurum içi eğitim ortamlarına dönüştürebilmek adına üyelerimize yeni bir hizmet binasını kazandırdık.” ifadelerini kullandı.

Açılış programında konuşan Ali Yalçın; “Dünyanın hiçbir yerinde ana muhalefet partileri protesto edilmez, iktidar partileri protesto edilir. Ama Türkiye’deki ana muhalefet gözünü memurun cebine dikmiş durumda, gece gündüz mücadele ederek kamu çalışanlarımıza kazandırdığımız toplu sözleşme ikramiyesini Anayasa mahkemesi eliyle iptal ettirmiştir.” ifadelerini kullandı. Enine boyuna araştırılmadan sadece muhalefet olsun anlayışıyla Anayasa Mahkemesine taşınan hüküm ile kamu görevlilerinin yıllık 4 bin 500 TL’si ana muhalefet tarafından engellendiğini belirten Yalçın; “bu sorunu da en kısa zamanda çözecek ve hak kaybının önüne geçmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in sadece Sağlık Bakanlığında atama yapacağız sözlerine tepki gösteren Yalçın; “Cumhurbaşkanımız hep umudu ve hedefi büyütürken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bu yıl için Sağlık Bakanlığı dışında kalan bakanlıklara kamu görevlisi alınmayacağı yönündeki açıklamaları, umudu örseleyen yaklaşımları kabul edilebilir değildir. Devlet memuru ile vardır, memur eliyle işini görür. Kamu görevlileri, mali disipline kurban edilecek bir kesim değildir. Eğitimde öğretmen açığı bulunurken, eğitim faaliyetleri ücretli öğretmenler ile yapılamaya devam ederken, kamuya personel istihdamında emekli olanların dışında personel alınmayacağına dair açıklamaları doğru bulmuyor, mali disiplinin ve sıkılaşmanın kamu personeli üzerinden yapılmasına karşı olduğumuzu belirtiyoruz. Bu doğrultuda sadece emeklilik ile boşalan kadrolara değil; hem boşalan hem de boş olan kadrolara en üst limiti kullanacak şekilde atama yapılmasını istiyoruz.” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Denizli'de 27, 28 Nisan'da Elektrik Kesintisi Denizli'de 27, 28 Nisan'da Elektrik Kesintisi

Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 No’lu Şubenin yeni hizmet binasının açılış programına Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Eğitim-Bir-Sen teşkilat mensupları katıldı. Ali Yalcin Muhalefetin Eli Memurun Cebinde 2Ali Yalcin Muhalefetin Eli Memurun Cebinde 1