Sosyal medya ve dijital platform milyonlarca kişinin birbiri ile iletişim halinde olması yönünde fırsat ve yeniliklerini güncellemeye devam ediyor. Sosyal ağ üzerinde yayınlanan reklamlardan sonra Google’da yaptığı yeni bir reklam atılımı ile dikkat çekti. Google Gmail Reklamları adı altında düzenlediği yeni çalışması ile milyonlarca kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Kitle belirleyerek yapılan bu reklam çalışmaları sayesinde, birçok dilde ve birçok alanda kampanya başlatabiliyorsunuz. Birden fazla hedefleme olanağı sunan nda, hedeflerden sadece birini seçeceğiniz gibi birden fazla da seçim yapabiliyorsunuz. Hedefleme yöntemi sayesinden birçok imkana sahip olabileceksiniz. Gelin bu imkanları birlikte inceleyelim.

Gmail Reklamları İle Milyonlara Ulaşma

Anahtar kelime hedefleme, meslek hedefleme, kampanya, ilgi alanı, dil, domain, e-mail listesi hedefleme, mobil cihaz hedefleme, IP tabanlı coğrafi hedefleme, ürün faturası hedefleme, dönüşüm sayabilme, ücretlendirme ve demografik hedefleme. Tüm bu olanak ve imkanların sunulduğu gmail reklamları milyonlarca kişiye bir anda ulaşabilme kolaylığı sağlıyor. CRM Medya ile tüm bu yeniliklerden kısa sürede yararlanabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmanın yolu artık internetten geçiyor. Teknolojinin bizlere verdiği bu yeniliklere açık olma ve düşük maliyetlerle yüksek gelir elde etme zamanı. Yapılacak olan kampanya araştırmalarının ardından seçilecek hedef kitle ile reklam çalışmalarımızı inceleyebilirsiniz. Doğru yapılacak hedeflemelerle istediğiniz başarı ayağınıza gelecek.

Gmail reklamları mobil uyumludur. Bilgisayarda, telefonlarda yada mobil cihazlarda kullanmaya başladığınızda otomatik olarak optimize eder. Özel mobil seçeneklerinin de yer aldığı reklam uygulamalarında birden fazla seçeneği bir anda kullanabilirsiniz. Dar bir alanda başlayan uygulama çeşitli yönlendirmelerle genişler ve yerleşik öğeler içerir. Genişletilmiş reklamlarla karşılaşan kullanıcı, sayfa üzerinde video oynatabilir yada web sitesinin bağlantısını tıklayabilir. Tıkla ara özelliği bulunan gmail reklamlarında uygulama mağazalarına da gidebiliyorsunuz. Bu mağazalarda birçok seçenekle karşılaşabilirsiniz. Genişletilmiş reklam bölümünde gezinmek ücretsizdir. Özellik içerisinde, reklamlarda birden fazla hedef kitleye ulaşabilme imkânı da bulunuyor. Bu sayede hedeflediğiniz milyonlarca kişiye markanızı yada isminizi tanıtma şansınız oluşuyor. CRM Medya ve dijital platform hakkında bilgi almak için aşağıdaki linke tıklayın