İddiaya göre, Denizli Pamukkale ilçesi Pınarkent mahallesi istikametinden Denizli istikametine seyir halindeki 1990 doğumlu Ümit Güngör idaresindeki 20 AAJ 777 plakalı otomobil, henüz plakası belirlenemeyen bir başka otomobil ile yarış halinde ilerlerken önüne çıkan bir kamyonete çarpmamak için direksiyonu sola kırınca olanlar oldu.

Kontrolden çıkan otomobil önce orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil karşı şeride uçtu ve durdu. Meydana gelen üzücü kaza sonrası sürücü Ümit Güngör olay yerinde hayatını kaybetti. Yine iddiaya göre yarış halindeki diğer otomobil ve sürücüsü ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri genç adamın olay yerinde kaza sonrası hayatını kaybettiğini belirledi. Güvenlik önlemleri alındıktan sonra olay yerine emniyet olay yeri inceleme ekipleri ve savcı gelerek incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası genç adamın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

denizli trafik kazası organize sanayi bölgesi

Meydana gelen üzücü kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, hayatını kaybeden Ümit Güngör’ün iki yıl önce evlendiği öğrenildi.

denizli trafik kazası organize sanayi bölgesi

denizli trafik kazası organize sanayi bölgesi ümit güngör