2017 yılında başında kurulan denizlial.com aradan geçen 6 aylık sürede denizli halkının dikkatini çekmeyi başardı. Denizli halkının aradığı mala ve hizmete daha kolay ulaşması için çabalayan site yönetimi, android ve İOS uygulamarıyla da her an her yerde telefonunuzdan istediğiniz hizmete ulaşmanızı sağlıyor. 

SİTEDE BULAMADINIZ MI? KRİTERLERİ GÖNDERİN SİZİN İÇİN BULALIM

Sitede yaklaşık 3 bin 100 satılık ilanı bulunurken  bunların büyük kısmı emlak ve vasıtadan oluşuyor.  Alıcı ve satıcıyı buluşturan platform, şimdi de emlak ve vasıta için ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.  İstediğiniz kriterlerde emlak veya vasıtayı site içinde bulamadığınız takdirde sitede yer alan  “NE ARADIĞINI BİZE YAZ” butonuna tıklayıp, gelen form sayfasına aradığınız kriterleri (yer, fiyat, model vb.) doldurarak yolluyorsunuz. Denizlial.com size en uygun emlak ve vasıtayı sizin için arayıp, satıcıyı size yönlendiriyor. Bu sayede sizde Ev araba veya arsa almak için, emlakçı ve galerici gezerek vaktinizi boşa harcamıyorsunuz. 
Denizli’deki ticaretin doğru ve dürüst birşekilde artması için çabalayan site yönetimi, verilen bu hizmetle emlak ve otomotiv sektörünün isteklerine direk cevap vereceğini düşünüyor.