31 Mart yerel seçimleri için günler azalırken çalışmalarını hızlandıran Yeniden Refah Partisi (YRP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ramazan Güneş, gittikleri her yerde partilerine seçmen tarafından takdir edildiklerini dile getirdi. YRP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ramazan Güneş, ‘Artık halkımız değişim istiyor. Ekonomi bitmiş, insanlar çöplerden ekmek toplar hale geldi. Ülkeyi bu hale getirenlerin ise olayla ilgili en küçük bir açıklamaları bile yok. YRP olarak biz alnımız ak, başımız dik, her yere gidiyoruz.

Projelerimizi anlatıyoruz, halkımızın isteklerini not ediyoruz. Çok rahat bir seçim çalışması yapıyoruz. Ama iktidar partisinin adayları milletvekilleri, başkanları bizler kadar rahat değil, çünkü çekilen sıkıntılarla ilgili halka söyleyecek bir şeyleri kalmadı. Başkan seçilirsem belediyeyi halkla yöneteceğim. İnsana yatırım yapacağız. Gönüllere gireceğiz. Şeffaf belediye ve belediye başkanları olacağız. Kul hakkının ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz, halkımızın emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız" dedi.

Ramazan Gunes Yeniden Refah

Çavuşoğlu: "Bugünden İtibaren Atılan İmza ve Yapılan Ödemelerden Personel Sorumludur" Çavuşoğlu: "Bugünden İtibaren Atılan İmza ve Yapılan Ödemelerden Personel Sorumludur"

Yeniden Refah Denizli Ramazan Gunes Denizli 1