Yeniden Refah Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Manav, gençlere verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Manav, yoğun seçim programına rağmen, gençlerle bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte Manav, gençlerle birlikte masa tenisi oynadı ve Playstation'da heyecan verici bir oyun müsabakası gerçekleştirdi.

Gençlerle Samimi Diyalog:

Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Manav, gençlerin fikirlerini dinledi ve sorunlarını dile getirmeleri için teşvik etti. Gençlerle sohbet ederek onların isteklerini ve taleplerini de yakından tanıma fırsatı buldu.

E-Spor Merkezlerine Müjde:

Nazif Manav, "Göreve geldiğimiz ilk gün e-spor merkezleri için adım atılacağını ve gençlerimizin vakit geçirebileceği alanlar oluşturulacağını" müjdesini de verdi. Bu söz, Manav'ın gençlere ve modern sporlara verdiği önemi açıkça ortaya koydu.

Gençlerden Yoğun İlgi:

Gençler, Manav'ın samimiyeti ve gençlere verdiği öneme büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan gençler, Manav'ın projelerini ve vizyonunu büyük bir beğeniyle karşıladı.

Arpacı, Ülkeyi karanlık Ortadoğu’ya sürükleyenlere yazıklar olsun Arpacı, Ülkeyi karanlık Ortadoğu’ya sürükleyenlere yazıklar olsun

Yeniden Refah Nazif Manav Genclerle Oyun Oynadi3Yeniden Refah Nazif Manav Genclerle Oyun Oynadi2Yeniden Refah Nazif Manav Genclerle Oyun Oynadi1