İş dünyasının değişen ihtiyaçlarına uygun ofis çözümleri sunan Han Ofis Denizli Bayramyeri'nde müşterilerine, esnek, verimli ve ekonomik çalışma ortamları sunuyor. Han Ofiste; Açık Ofis, Sanal Ofis, Ortak Ofis ve Hazır Ofis gibi seçenekler mevcut. 

Mükemmel İş Fırsatları

Yeni iş kuracak olan girişimciler için, sahadan veya evden çalışanlara minimum fiyatlarla ofis kurmaları ve iş hayatına atılmaları için mükemmel bir fırsat. Yeni iş fikirleri ve diyalogların yaşandığı prestijli ofis ortamında çayınızı yudumlarken, farklı iş fırsatlarının, farkındalığını yaşayacaksınız.

denizli-bayramyeri-hanofis-hersey-dahil-ofis-4

Prestijli Çalışma Ortamları

Daima kullanıma hazır, mobilyalı, ferah,temiz ve ful donanımlı ofislerimizde, sizlere daha huzurlu bir ofis ortamı sağlıyor ve geliştirmeye devam ediyoruz. Networking ağımızla yeni iş alanlarının kapılarını açıyoruz.

denizli-bayramyeri-hanofis-hersey-dahil-ofis-2

Sanal Sekreterlik

Sizin işinize ve bütçenize uygun sanal ve canlı sekreterlik hizmetimizle,hiç bir çağrıyı atlamadan, akıllı telefon yazılım uygulamamızla ofisteymiş gibi müşterilerinizle görüşebiliyorsunuz. Ve adınıza posta kargo ve tebligat takibi yapıyoruz.

denizli-bayramyeri-hanofis-hersey-dahil-ofis-6

"Han Ofis; hazırlamış olduğu açıklamalı videolarla, ilgilenenler için verdiği hizmetlerle ilgili daha detaylı bilgi sunuyor. 

hanofis-ins

Han Ofis Adres: Saraylar Mh. 2. Ticari Yol No: 64 Denizli
Han Ofis Telefon: 0 258 330 01 01

Ayrıntılı bilgi için: https://www.hanofis.com.tr

denizli-bayramyeri-hanofis-hersey-dahil-ofis-7

denizli-bayramyeri-hanofis-hersey-dahil-ofis-3

denizli-bayramyeri-hanofis-hersey-dahil-ofis-5

denizli-bayramyeri-hanofis-hersey-dahil-ofis-1