Vatandaşların en temel hakkı olan suyu ulaşılabilir hale getireceklerini ve en ucuza Denizli halkının hizmetine sunacaklarını vurgulayan Öztürk;
“Su, sadece insan için değil dünyadaki tüm canlılar ve ekosistem için son derece değerli ve ikamesi bulunmayan bir doğal kaynaktır. İnsanların ve diğer canlıların sudan yoksun bırakılması çok ağır sonuçlar doğurur ve bu savunulamayacak bir yaklaşımdır.
İçme suyunun bir insan hakkı olduğunun kabul edilmesi, suyun vergilendirilmesi ve faturalandırılması ile ilgili politikaların yeniden gözden geçirilmesi zaruridir.
İnsanların su ihtiyacını karşılama zorunluluğunun yönetimler tarafından vergi alma fırsatı olarak kullanılması su hakkıyla uyumlu bir yaklaşım değildir” dedi.

Tavas'ta Seçim Sevincine Gölge Düştü 1 Kişi Vefat Etti Tavas'ta Seçim Sevincine Gölge Düştü 1 Kişi Vefat Etti

Denizlili vatandaşlarımızın suyu çok pahalıya kullandığını söyleyen Öztürk, vatandaşlarımızın suya en ekonomik şekilde erişiminin sağlanmasının toplumsal adaletin ön koşullarından birisi olduğunun unutulmaması gerektiğini” ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öztürk; “Milletimize suyu neden sadece maliyetine veremiyorsunuz, her şeyi gelir kapısı olarak görmek zorunda mısınız?” diye de sordu.

Iyi Parti Denizli Buyuksehir Belediye Baskan Adayi Yasin1