Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Honaz ilçesine uğrayan İYİ Parti Denizli’nin en genç adayı Av. Nazlı Yaşatürk, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ile bir araya geldi. Genç aday, başkan Kepenek ile görüşmesinde ilçe halkının beklentileri hakkında bilgi aldıktan sonra Kızılyer, Dereçiftlik ve Kocabaş Mahallelerinde vatandaşlar ile buluştu. Esnafın derdini dinleyen ve parti politikalarını aktaran İYİ Partili Yaşatürk, vatandaş tarafından takdir topladı.

Honaz programını tamamladıktan sonra Bozkurt ilçesine geçen genç aday, ilçe belediye başkanı Birsen Çelik ile bir araya geldi. Birsen Çelik ile görüşmesinin ardından sanayi esnafını ziyaret eden genç aday esnafın ekonomik sorunlarının farkında olduğunu ve 15 Mayıs’ta bu sorunların biteceğinin ve rahat bir nefes alınacağının taahhüdünü verdi. 
İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Avukat Nazlı Yaşatürk ilçe gezilerinin ardından yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi:
“Son yıllarda AKP iktidarı nedeniyle Türkiye, ekonomik problemlerle boğuşmaktadır. Yüksek enflasyon, döviz kurundaki dalgalanmalar, yüksek işsizlik, borç yükü ve siyasi istikrarsızlık gibi sorunlar, ülke ekonomisini olumsuz etkilemektedir.
Ancak bu sorunlar çözümsüz değildir. Biz İYİ Parti olarak, Türkiye'nin ekonomik sorunlarına karşı çareler ve etkin ve istikrarlı yollar sunuyoruz. İşsizliği azaltmak için yeni iş imkanları ve iş kolları oluşturacağız. Özellikle, tarım sektörüne yatırım yaparak, kırsal kesimdeki iş alanlarını artıracağız.

Ayrıca üretim ve ihracatı teşvik ederek, Türkiye'nin ekonomik büyümesini sağlayacağız. Böylece, Türkiye'nin ithalata bağımlılığı azaltacak ve döviz kuru dalgalanmalarını kontrol altına alacağız.

Bunun yanı sıra hükümetin borç yükünü azaltacak ve Türkiye'nin finansal istikrarını sağlayacak bir ekonomik politika izleyeceğiz. Siyasi istikrarsızlığın da ülke ekonomisine etkisini minimalize edeceğiz.

Sevgili Denizli halkı, Türkiye'nin ekonomik problemleri ciddi bir sorundur ve çözümü için herkesin katkısı gereklidir. İYİ Parti olarak, biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Biliyoruz ki Türkiye'nin ekonomik gücü ve potansiyeli var ve bu sorunların üstesinden ancak İYİ Parti iktidarı gelebilir.”

nazli-yasaturk-cozum-yolu-iyi-parti7

nazli-yasaturk-cozum-yolu-iyi-parti8

nazli-yasaturk-cozum-yolu-iyi-parti9

nazli-yasaturk-cozum-yolu-iyi-parti4

nazli-yasaturk-cozum-yolu-iyi-parti5

nazli-yasaturk-cozum-yolu-iyi-parti6

nazli-yasaturk-cozum-yolu-iyi-parti1

nazli-yasaturk-cozum-yolu-iyi-parti2

nazli-yasaturk-cozum-yolu-iyi-parti3