Denizli İYİ Parti’nin en genç adayı Avukat Nazlı Yaşatürk, Çal Sanayici ve İş İnsanları’nın (ÇALSİAD) düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı. Hemşerileriyle kahvaltıda bir araya gelen Yaşatürk, büyük ilgi gördü. Çallı bir adayın olmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren iş dünyasının tanınmış isimleri, Çal’ın dert ve sıkıntılarını sizin sayenizde daha iyi duyuracağımıza inanıyoruz dediler.
Kahvaltının ardından memleketi Çal’a ziyarette bulunan İYİ Partili Nazlı Yaşatürk, Çakırlar köyünde Alevi - Bektaşilerin Hıdırellez dolayısıyla geleneksel olarak düzenledikleri etkinliğe katıldı. Köylülerle bir araya gelen Yaşatürk, yemek dağıtımına yardım ederek hemşerilerinin talep ve sorunlarını dinledi.
İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nazlı Yaşatürk; “Köyün ileri gelenleri, köylüler ve köy dışında yaşayan ancak o köyden olan insanlar Hıdırellez için düzenlenen bu yemek etkinliğiyle bir araya gelip yemek yiyorlar dua ediyorlar. Hemşerilerimin yanında olmaktan onlarla beraber vakit geçirmekten çok mutluyum. Bizleri takip eden ve desteklerini esirgemeyen tüm Çallılara teşekkürü bir borç bilirim. Hemşerilerimle hem yemeğimizi hem derdimizi, sıkıntımızı paylaştık. Bu toprağın kızı olunca ev sahibi olarak yemek dağıtımına da yardım ettik. Bizleri bugün ağırlayan tüm dostlarımıza ‘Allah Allah Eyvallah’ diyorum” dedi.

turk-5turk-6turk-3-1turk-4-1turk-4turk-1-1turk-2-1