Günümüzde inşa edilen konut projeleri çok yönlü yaşam alanları oluşturuyor. İnsanların ihtiyarlarının yanında konforları da düşürülerek hayata geçirilen projeler son yıllarda çok popüler olmuştur. Artık insanlar konut alırken sadece iç mimariye değil aynı zamanda site olanaklarına, sosyal imkanlarına hatta sağlık ve eğitim gibi alanları da için de barındırabilecek kompleks yapılara bakıyor. Böylece hayatın gerekleri olan pek çok ihtiyaç tek bir noktadan çözüme kavuşturuluyor. Narlıdere konut projeleri arasında hızla yükselen koru Narlıdere İzmir'in Narlıdere ilçesinde ST yapı inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için www.korunarlider.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Firma bu güne kadar pek çok projeye imza atan güvenilir bir çizgide ilerliyor.

Koru Narlıdere Projesinde Yer Alan Dairelerin Özellikleri

Son yıllarda yapılan konut projeleri daha minimal yapılardan oluşuyor. Bu bağlamda Narlıdere inşaat projeleri içerisinde yer alan koru Narlıdere projesinde yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, bahçeli 1+1 ve loft 1+1 olarak planlanıyor. Toplamda üç bloktan oluşan projede 143 daire bulunuyor. ST yapı inşaat firmasıdır bin iki yüz kırk sekiz metrekare arsa üzerine inşa ediyor. Projede yer alan bloklarda ki hangi daireyi alırsanız alın manzaranın kapanması gibi bir durumla karşılaşmanız mümkün değildir. Çünkü firma projeyi bu şekilde tasarlamıştır.

Projede Ki Dairelerin Fiyatları Ne Kadar?

Körü Narlıdere alıcıları için ciddi bir yatırım olmakla birlikte için de yaşayanlara sunduğu imkanlarla da hayalinizin ötesinde bir yaşam vaat ediyor. Projede yer alan 1+1 daireler 390 bin liradan başlarken, 2+1 daireler 1 milyon 350 bin lira gibi bir fiyatla alıcıya çıkıyor. Firma müşterilerine ödeme kolaylığı sağlıyor. Daire tipine göre % 205 peşinat kalan miktar ise 24 ay vade ile satılıyor. Bunun yanında peşin alımlarda % 20 iskonto ile satış yapılıyor. Firma müşteri güvenini esasa alan bir sistem ile çalışıyor.

Proje Teslim Tarihi

Bünyesinde barındırdığı sosyal olanaklar ile göz dolduran projenin teslim tarihi alıcılarını heyecanlandırıyor. Bir tarafı orman diğer tarafı deniz olan ve alıcısına eşsiz bir manzaranın tadını çıkarma imkanı sunan projenin teslim tarihi mart 2021 olarak planlanıyor. Projenin detayları ve sosyal imkanları hakkında bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz.

Daha Fazlası İçin Web Sitesini Ziyaret Edin: https://www.korunarlidere.com/