Erkek giyim içerisinde erkek kol düğmesi önemli bir yere sahip olup, özellikle özel günlerin önemli bir parçasıdır. Bu ürünler düğün, doğum günü, iş yemekleri, iş seyahatleri gibi dikkate alınması gereken günlerde tercih edilir. Kol düğme çeşitleri de bu özel günlere göre değişkenlik gösterebilmektedir. Ayrıca kol düğmesi alırken dikkat edilmesi gereken pek çok nokta da bulunabilmektedir.

Bu yazımızda sizlerle kol düğmeleri hakkında detaylı bilgiler sunacak, nasıl tercihler yapmanız konusunda farklı ürünlerden bahsedeceğiz.

Kol Düğmesi Nedir, Nasıl Seçilir

Kol düğmeleri erkek giyim için önemli aksesuarlardan biridir. Gömlekleri kol kısmında kullanılırlar. Ayrıca farklı tasarım ve renklere sahip olabilmektedirler. Bu ürünler, takım elbiselerde şık bir duruşun simgesi olarak sıklıkla kullanılır. Ayrıca kişisel olarak karakter ve tarz sağladığı belirtilebilir. Kol düğmelerinin kullanılmadığı dönemlerde kurdele ve ip gibi aksesuarlar görülüyordu. Günümüzde bu ürünlerin karşılığını ise kol düğmeleri karşılamaktadır.

Kol düğmelerinin birçok çeşidini olduğunu bilmekteyiz. Ancak bu ünlerin farklı doku, renk ve tasarıma sahip olması kullanımda dikkat edilmesini gerektirir. Kol düğmelerini seçerken bazı kriterlere dikkat edilmesi gereklidir. Bu konu hakkında daha fazla bilgi vermek gerekirse

  • Renk uyumu
  • Mendil, kravat, gömlek gibi parçaların tasarım ve rengi
  • Boyut ve şekil seçiminde takımın detayları

Kol Düğmesi Çeşitleri

Kol Düğmesi Çeşitleri

Kol düğmelerinin seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği hususundan bahsetmiştik. Bu düğmeler 16.yy’ dan itibaren kullanılmaya başlanmıştır. İş hayatının vazgeçilmezleri olarak farklı tasarımlara ayrılmışlardır. Sitemiz bünyesinde sağladığımız pek çok kol düğmesi çeşidi mevcuttur. Bu çeşitlendirmeleri ise renk, materyal ve fiyat değerlendirmeleri üzerinden ele aldık. Kol düğmesi çeşitlerimiz,

  • Pirinç kol düğmeleri
  • Altın Kol Düğmesi
  • Gümüş Kol Düğmesi

Bu ürünler içerisinde isme özel kol düğmeleri ve gömlek manşeti çeşitleri de mevcut olup özel günlerde hediye edebilmek için özgün tasarımlar sipariş verebilirsiniz.

Kol Düğmesi Fiyatları

Kol düğmelerinde müşteriler tarafından önemsenen bir diğer nokta ise bu ürünlerin fiyat değerlendirmesi olmaktadır. Kol düğmesi fiyatları konusunda uygun ve kaliteli ürünler üretmenin peşindeyiz. Ürünlerimiz konusunda ortalama olarak 50-150 TL arasında bir fiyat verebiliriz. Ayrıca birçok farklı fırsatı kravatkolik.com dahilinde edinebilir, birden fazla kol düğmesini uygun fiyatla alabilirsiniz.

Aksesuar Çeşitlerimiz Nelerdir?

Bu ürünler ölçülerine, renklerine, modellerine, kullanılan malzemeye göre değişkenlik göstermektedir. Sunulan hizmetlerden biri de aksesuar ürünleridir. Erkek Aksesuar ürünleri ise bileklik, gömlek manşeti, cüzdan, kemer, yelek, çorap, şapka, bere gibi birçok ürün çeşidinden oluşmaktadır. Ayrıca osmanlı tuğralı kol düğmesi de içindedir. Daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.