E-Ravza markası, kurulduğu dönemden itibaren bünyesinde çeşitli gıda ürünlerine yer vermektedir. Çikolata, yaş hurma, kuruyemiş ve çok daha fazlasının satışını gerçekleştiren E-Ravza markasının aynı zamanda bir web mağazası da bulunmaktadır. E-Ravza olarak geçen web mağazada müşteriler istedikleri ürünleri tek bir tık ile sipariş edebiliyorlar. Üstelik markanın satışını gerçekleştirdiği tüm ürün kategorileri yine web mağazasında da yer alıyor. Aşağıda maddeler halinde sizlere E-Ravza üzerinden satın alabileceğiniz ürün kategorilerini sıraladık.

  • Hurma
  • Lokum ve şekerleme
  • Kuruyemiş
  • Kuru meyveler
  • Çikolata ve draje
  • Paket ürünler
  • Kahve
  • Hediyelik ürünler

Gıda sektöründe hem sağlıklı hem de oldukça lezzetli olan ürünlerin satışını gerçekleştiren işletme bu açıdan çevresinden fazlasıyla revaç görmektedir. Özellikle de yaş hurma konusunda son dönemlerde oldukça ilgi ve talep artışı görülmektedir. Bu açıdan değerlendirildiğinde E-Ravza markasında onlarca farklı çeşitte ve özellikte hurma görebilmeniz mümkündür.

E-Ravza Hurmaları

E-Ravza markasının kendi yetiştirdiği bahçesinden çıkan, en doğal ve verimli koşullarda yetiştirilerek müşterilere sunulan hurmalar son zamanlarda bir hayli revaç görmektedir. Özellikle de sukkari hurma içeriği ve insan sağlığına olan faydaları bakımından hurma çeşitlerinde en çok tercih edilen türlerden biridir.

E-Ravza hurmaları arasında sukkari yaş hurmanın yanı sıra zaviye hurma, zahidi hurma, rebbi hurma, mebrum hurma ve şelebi hurma gibi farklı hurma türleri bulunmaktadır. Markanın bu denli farklı hurma çeşitlerini bünyesinde bulunduruyor olması, her hurma türünün kendine özgü bir tadının, dokusu ve faydasının olmasından kaynaklıdır.

E-Ravza Yaş Hurma Çeşitleri

E-Ravza markasının müşterilerine sunduğu yaş hurma çeşitleri, oldukça lezzetli olmalarının yanı sıra fazlasıyla vitamin deposudur. Aynı zamanda direnci arttıran ve sağlıklı bir yaşam için gerekli olan besin değerlerini de içermektedir. Bu açıdan markanın yaş hurması en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır.

Sukkari Hurma Ürününü İncelemek İçin: https://www.e-ravza.com/sukkari-yas-hurma