Dünyaca ünlü dermokozmetik markaları arasında yer alan Vichy her cilt problemine uygun bakım serileri geliştirmiştir. Cilt bakımının etkili bir sonuç vermesi için kullanılan ürünler ve düzenli yapılan bakım büyük önem taşır.  O halde gelin birlikte Vichy ürünlerini birlikte inceleyelim..

Vichy Slow Age

Vichy Slow Age formülünde bulundurduğu probiyotik ve antioksidanları termal su ile harmanlamıştır.  Diğer yaşlanma karşıtı ürünlere kıyasla bu ürün probiyotik içerikli olduğundan farklılık göstermektedir. Çünkü probiyotik ciltte meydana gelen problemleri en aza indirgemeye yardımcı olur ve vücudun sağlıklı bakteri dengesine kavuşmasını sağlar.

Sadece orta yaş grubunun değil 20’li yaşlardan itibaren herkesin kullanabileceği Slow Age serisinin faydalarına bakacak olursak;

·         Çevresel etkenlerden kaynaklanan yaşlanma belirtilerini yavaşlatmaya yardımcı olur.

·         İnce çizgileri ve leke görünümünü azaltır.

·         Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korur.

·         Ciltte oluşan renk farklılıklarını giderir.

·         İçeriğinde bulunan termal su ile cildi nemlendirir.

Vichy Mineral 89

Cildinizi güçlendirmek, çevre kirliliğinin, stres ve yorgunluğun ciltte neden olduğu gözle görünür yaşlanmaya karşı daha dirençli hale gelmek için 15 Zengin Mineralli Suyu Hyaluronik Asitle birleştiren yeni nesil yüz nemlendiricisini Vichy Mineral 89;

·         15 Mineralli termal suyu ve doğal kaynaklı hyalüronik asit ile cildi nemlendirir.

·         Hava kirliliği, stres gibi çevresel faktörlere karşı cildi korur.

·         Cilt bariyerini güçlendirir.

·         Cilde daha dolgun ve canlı bir görünüm kazandırır.

·         Tüm cilt tipleri için uygundur.

Sizde Vichy güneş kremi, Vichy serum, Vichy Normaderm Phytosolution, Vichy Liftactiv, Vichy Dercos şampuan, Vichy şampuan ve tüm Vichy ürünleri Dermokomzetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.