Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin 2. Sıra Denizli Milletvekili adayı Arpacı, ilçe teşkilatları ve ilçe esnaflarını ziyaret ederek vatandaşları CHP'ye ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeye davet etti.

Arpacı, Sarayköy, Buldan ve Güney ilçelerinde halkın sorunlarını dinledi. Arpacı'yı umutlu gözlerle dinleyen ilçe esnafı "Siz bizim umudumuzsunuz" cümlesi ise çok önemliydi. "Umudun adayı Şeref Arpacı" sloganlarının atıldığı ilçe gezisi sırasında vatandaşların Arpacı'ya karşı ilgisi yoğundu. Bu nedenle Arpacı'nın adaylığına yönelik destekler de artarak devam ediyor.

Arpacı, seçim kampanyası sırasında halkın taleplerini ve beklentilerini dinlediğini belirterek, kendisini milletvekili seçilmesi halinde halkın sorunlarına çözüm bulmaya adadığını açıkladı. Ayrıca, Arpacı, CHP'nin demokrasi, adalet ve özgürlük vurgulu seçim stratejisine tam destek veriyor. Vatandaşlara umut veren, sanayisi ve tarımı geliştirecek, gençler ve kadınların istihdamına yönelik projeler sunan Arpacı, "Bizim halkımız güzel bir geleceği hak ediyor. Ben de bu doğrultuda çalışıyorum. Bana güvenin, ben Denizli'nin, halkının hakkını her platformda ve projede koruyacağım" dedi.

Özellikle genç seçmenlerin büyük ilgisini çeken Arpacı, gençlik için eğitim, istihdam ve gençlerin sosyal hayata katılımlarının artırılması gerektiğine vurgu yapan Arpacı, gençlerin hayallerini ve taleplerini dinledi.

chp-denizli-milletvekili-adayi-seref-arpaci5

chp-denizli-milletvekili-adayi-seref-arpaci6

chp-denizli-milletvekili-adayi-seref-arpaci3

chp-denizli-milletvekili-adayi-seref-arpaci4

chp-denizli-milletvekili-adayi-seref-arpaci1

chp-denizli-milletvekili-adayi-seref-arpaci2