Denizli valisi Ali Fuat Atik yaptığı açıklamada, "Başarılı bir ameliyatın ardından bugün itibarıyla taburcu olarak çok daha sağlıklı bir şekilde Denizli’ye doğru hareket ediyorum. Tedavi sürecimi, ilk günden bu ana sevdiklerimle en güçlü şekilde yürütmeye gayret gösterdim. 

Hastalığın başından itibaren bugünlere ulaşmamda büyük desteği olan, kıymetli eşim Fulya ATİK Hanımefendi’ye ve aileme, her an yanımda olup bizleri yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma ayrıca tedavi sürecini birlikte planladığımız ve yürüttüğümüz, ameliyatımı sorunsuz ve başarıyla gerçekleştiren, çok kıymetli dostum, ağabeyim Prof. Dr. Oktar ASOĞLU hocama ve kıymetli ekibine, Maslak Acıbadem Hastanesi yönetimine, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN’a, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimi, kardeşim Prof. Dr. Murat ÖZBAN ve ekibine, Adana Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Çiğdem ERHAN ve Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Timuçin ÇİL hocalarıma, Denizli Özel Sağlık Hastanesi ailesine ve emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim.

Tedavi sürecim esnasında ve ameliyatım sonrası hastanede ziyarete gelen, telefonla arayan, mesaj yoluyla ya da sosyal medya üzerinden geçmiş olsun ve şifa dileklerini ileten bütün arkadaşlarıma, dostlarıma, Denizlili hemşehrilerime, Hataylı vatandaşlarımıza ve ülkemizin dört bir yanından ulaşan ilgisini ve duasını esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Hastalık gelmeden önce sağlığın kıymetini bilmek, insana sayısız derdi unutturacak kadar büyük bir zenginlik. 

Unutmayın, kanserde erken teşhis hayat kurtarır!" ifadelerini kullandı.