Denizli Belediyesi’nin sürdürdüğü üst yapı çalışmalarına, vatandaşlardan tam destek geldi. Çalışmaların yürütüldüğü caddelerdeki esnaf, mahalle sakini ve yoldan geçen vatandaşlar, yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde sürdürülen çalışmalarda, ana caddeler bir program dahilinde asfaltlanarak trafiğe açılıyor.
Ekipler son olarak Atatürk Caddesi ve Ahi Sinan Caddesi’ndeki üst yapı çalışmalarını tamamlayarak asfaltladı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör ve Mustafa Ünal da caddelerdeki asfaltlama çalışmalarını inceleyerek ekiplere gerekli talimatı verdi. Vatandaşlarla ve bölge esnafıyla sohbet eden başkan yardımcıları onların görüş ve önerilerini de dinledi.
Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör, buradaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Atatürk Caddesi’nin yakında trafiğe açılacağını kaydeden başkan yardımcısı Güngör, şunları ifade etti:
‘Atatürk Caddesi’nin asfaltlamasını yapmaktayız. Böyle aralıklarla bütün caddelerimizi yavaş yavaş trafiğe açıyoruz. Bugün de sıra Atatürk Caddesi’nde. Yaklaşık 500 metre uzunluğunda çift şerit Çınar Meydanı’na doğru Ulaşım Ana Planı’nda yer alıyor. Asfaltını bugün bitireceğiz. Her yerde olduğu gibi burada da evden eve 40 cm kazı yaptık. 10 santimetre plendisk ve 15 cm beton attık. Onun üstüne de 6-7 cm aşınma tabakası atıyoruz. Asfalt tabakası karayolları standartlarında atılıyor. Kaldırımlarsa travertenlerden yapılıyor. Kaldırım genişliği 8 metreye çıktı. Birkaç gün içinde de yolu trafiğe açacağız. Ayın 15’ne kadar da çalışmakta olduğumuz caddeler asfaltlanacak. Ardından da geride kalan küçük detaylar varsa onları bitireceğiz.’
-HALKIMIZA TEŞEKKÜRLER-
Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal da, üst yapı çalışmalarında sabır gösteren vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başladı. Tüm etaplarda teknik personel bulunduğunu kaydeden Ünal, ‘Tüm yollarda olduğu gibi Atatürk Caddesi’nde de çalışmalar devam ediyor. Tüm teknik personelimiz işin kontrollüğünü yapıyor. Hiçbir aksaklığa meydan verilmemek için çaba harcanıyor. Halkımıza da gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum. Sadece bu caddeye bile baktığımızda maliyeti 1,2 milyon liradır. Tüm caddeler kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacak. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, müteahhitlere ve destek ve sabırlarından dolayı da vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.
-VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK-
Bölgedeki esnaf, mahalle sakinleri ve yoldan geçen vatandaşlar,  belediyenin üst yapı çalışmaları hakkında görüşlerini aktardı.
Birçok vatandaş, yapılan hizmetin her türlü takdirin üzerinde olduğu konusunda görüş beyan etti.
Selahattin Büyüküstün yapılan hizmetlerin güzelliğine değinerek bu hizmetin üzerine fazla bir şey söylemenin doğru olmadığını belirtti.
60 yaşındaki Esnaf Yakup Kogdur da, üst yapı çalışmalarından memnun olduğunu kaydederek Denizli’nin son yıllarda büyük hizmetlere tanıklık ettiğini söyledi.
Mahalle sakinlerinden Emekli Başkomiser İhsan Akbay, çalışmalara hiç kimsenin bir şey söylemeye hakkı olmadığı kaydederek, ‘Şu çalışmaya hiçbir şey söylemeye hakkımız yok. Atatürk Caddesi’nde oturuyorum. Gerçekten çok güzel bir hizmettir. Böyle çalışırlarsa çok güzel olacak. Bazı eksiklerde olabilir, muhakkak bunlar kontrolde teslim almadan önce giderilecek. Artık bundan sonrası çok kolay ve çok güzel olacak’ dedi.
-DENİZLİ, DENİZLİ OLALI BÖYLE HİZMET GÖRMEDİ-
Kaplanlar Cami İmamı Nuri Bezci de görüşlerini aktardı.
Denizli Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiğini ifade eden Bezci, ‘Denizli Denizli olalı böyle hizmet görmedi. Çalışanlardan sebep olanlardan Allah razı olsun diyorum. Tabi bizim halkımız da biraz sabırsız. Meşhur bir laf vardır. Rahmet zahmetsiz olmaz. Bunlara katlanmak gerekir. Ama çok güzel çalışmalar ve hizmetler var ileriye dönük. Yapılan işler takdire şayan bir hizmettir. Bizim zaman zaman dışardan arkadaşlarımız geliyor. Geçenlerde İzmir’den misafir geldi. Denizli’yi son gelişinde tanıyamadığını söyledi. Yatırımlar konusunda, İzmir’i geçtiğini söyledi. Çalışan her zaman desteklenir’ dedi.