Denizli'nin Çameli İlçesi merkez ve köylerinde ev ev, kahve kahve gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Arpacı, "Denizli'nin ilçelerini karış karış geziyoruz. Halkımızla biraraya gelerek, sorunlarını dinliyoruz. Millet İttifakı iktidarında köylü yeniden milletin efendisi olacak. Üreticiyi destekleyerek Türkiye'yi bir tarım üssü haline getireceğiz" dedi.

 TÜRKİYE 7 ÜLKEDEN BİRİYDİ

Çameli'nde yaptığı ziyaretlere ilişkin yazılı bir açıklama yapan Şeref Arpacı,  " Türkiye, tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeten 7 ülkeden biriydi.Bugün ise yanlış tarım politikaları nedeniyle hayvan ve saman ithal eden bir ülke haline geldi" dedi.

Artan maliyetlere dikkat çeken Şeref Arpacı; "Mazot fiyatlarındaki artışı karşılayamayan çiftçi traktörünü satmak zorunda kaldı. Yem maliyetlerinin altında ezilen hayvancılar, hayvanlarını kesime göndermek zorunda kaldı. Üstelik et fiyatları da düşmedi. Ocak ayında asgari ücretle 45 kilo et alınabilirken, bugün ancak 25 kilo et alınabiliyor. Bugün geldiğimiz noktada üretici de tüketici de memnun değil" dedi.

ÜRETİCİYİ DESTEKLEYECEĞİZ

CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, " Mazot, gübre, yem ve tohum gibi girdi desteklerini önceden sağlayarak üreticiyi destekleyeceğiz" dedi.

arpaci-7-1arpaci-8arpaci-5-1arpaci-6-1arpaci-3-3arpaci-4-2arpaci-2-3arpaci-7arpaci-1-3