Eğitimde yarım asrı aşkın başarısıyla 100 yıllık Cumhuriyet’in 55 yılında yeni nesiller yetiştiren Uğur Okulları, Denizli Kampüsü ve Denizli Uğur Kursları’nda 100 öğrenciye burs verilecek. Uğur Okulları Denizli Kampüsü ve Denizli Çınar Uğur Kurs, İncilipınar Uğur Kurs, Çivril Uğur Kurs’un vereceği bursu almaya hak kazanacak öğrenciler, psikolojik danışmanlık ve rehberlik görüşmeleri sonucunda belirlenecek. Türkiye genelindeki tüm kademelerde öğrenciler burs başvurusu yapabilecek. 

UĞURLU BİR GELECEĞE ADIM ATACAKLAR

Yeni eğitim-öğretim döneminde hem eğitime destek amacıyla hem de Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünü daha coşkulu bir hediye ile kutlamak için Denizli’de burs projesini başlattıklarına değinen Uğur Okulları Genel Müdürü Mustafa Çakır, konuyla ilgili şöyle konuştu: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılına şahitlik ettiğimiz bu önemli yılda, Uğur Ailesi olarak 55’inci yaşımızı geride bırakıyoruz. Bu önemli yılda eğitime gönül veren kurumumuzla ülkemizde iz bırakacak projelere imza atmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. 55 yıllık deneyimimizi, akademik ve bilimsel eğitimimiz ile birleştirerek öğrencilerimizi başarılı bir geleceğe hazırlıyoruz. Yarım asrı aşkın sınavlara hazırlık geleneğimizden aldığımız güçle kişisel ve kültürel farkındalığı gelişmiş, dünya vatandaşı, duyarlı, saygılı ve hepsinden önce mutlu bireyler yetiştirmeye devam ediyoruz. Uğur Okulları’nın yeni nesil eğitim yaklaşımları ülkemize değer katan, uluslararası başarılarıyla bizleri gururlandıran başarılı nesillerin yetişmesini sağlıyor. Denizli’de Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak seçilecek 100 Uğurlu öğrenci de Türkiye’nin gelecek 100 yılına damgasını vuracak başarılara imza atmak için yola çıkacak.”

BAŞVURULAR 9 KASIM’A KADAR SÜRECEK

Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel, 100 başarılı öğrenciye sağlanacak burs için Uğur Okulları Denizli Kampüsü ve Çınar Uğur Kurs, İncilipınar Uğur Kurs, Çivril Uğur Kurs’a başvuru yapılacak. Başvurular, 9 Kasım’a kadar alınacak.

MEB Yeni Eğitim Müfredatını Açıkladı MEB Yeni Eğitim Müfredatını Açıkladı

WhatsApp Image 2023-11-02 at 11.56.12