Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından ülke genelinde başlatılan 250 bin konutluk 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi' çerçevesinde Denizli Merkez, Acıpayam, Çivril, Honaz, Sarayköy ilçelerinde inşa edilecek olan bin 646 konutun hak sahibi belirleme kura çekilişi 26 Ocak tarihinde gerçekleşti. Yaklaşık 40 bin başvurunun olduğu kura çekiminde büyük heyecan yaşanırken, canlı çekilişin ardından gözler TOKİ Denizli kura sonucu sorgulama ekranına çevrildi. Peki, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? İşte, TOKİ sosyal konut kura çekimi sonucu isim listesi öğrenme sayfası.

Denizli TOKİ kura sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranı, 26 Ocak'ta devam eden kura çekimi sonrası gündeme geldi. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi kapsamında Denizli'de inşa edilecek olan bin 646 konutun kura çekimi bugün tamamlandı. Çekilen kura sonunda Denizli merkezde 650, Acıpayam’da 508, Çivril’de 100, Honaz’da 150 ve Sarayköy’de 238 olmak üzere bin 646 hak sahibi belirlendi. Denizli TOKİ sonuçları e-Devlet üzerinden öğreniliyor.

TOKİ Denizli’de 27 Ocak’ta (bugün) Babadağ, Bekilli, Bozkurt, Buldan, Çal, Çardak, Kale, Serinhisar Tavas-Kızılcabölük’te bin 991 konut için kura çekilişi yapılacak. Baklan ve Beyağaç’ta yapılacak 313 konut için başvuru sayısının az olması nedeniyle kura çekilmeyecek.

TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ kura sonuçları yalnızca E-Devlet üzerinden erişime açılan ekran aracılığıyla sorgulanabiliyor. Sonuçların o ekran üzerine eklenmesi ise ortalama 1 gün sürebiliyor.

Denizli TOKİ kura sonuçlarını aşağıdaki ekrandan öğrenebilirsiniz.

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI