Denizli'de Ekim ayında yapılacak olan Denizli Ticaret Borsası seçimlerinde mevcut başkan Tefenlili tekrar aday olacağını açıkladı. 

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili, gazetecilerin karşısına geçti. 1 Ekim’de yapılması planlanan seçimli olağan genel kuruluna ilişkin DTB’de basın toplantısında konuşan Başkan Tefenlili, “4 senede bir yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ndeki seçimimiz, Denizli Ticaret Borsası olarak müracaat ettiğimiz 1 Ekim tarihinde yapılacak. 
1 Ekim 2022 günü sabah 9.00, akşam 17’ye kadar olan bir sürede Denizli Ticaret Borsası seçimlerini yapacağız. İnşallah buradan sizin vasıtanızla tüm üyelerimizi davet etmiş oluyoruz. Biz 4 yıldır burada Ticaret Borsası’na ve üyelerimizin ticaret borsasında yaptırdıkları işlemlerde hizmet vermeye çalıştık. Bütün arkadaşlarımızla beraber aldığımız bu ortak karar ile bu seçimi yenileceğiz. Ben yine İbrahim Tefenlili olarak, yönetime adayım. İnşallah bizim üyelerimiz de gelir ve seçim günü oy kullanır” dedi. 

Borsanın üye yapısı ve meslek portföyü hakkında açıklama yapan Başkan Tefenlili; “Bizim meslek komitelerimiz yok. Seçime çarşaf liste olarak giriyor. Odamızın kayıtlı olan ve oy kullanacak olan üye sayımız 600 civarında. Diğer türlü yani iki senenin altında olanlar ile birlikte üye sayımız binin üzerinde. Biz gelen herkesi üye yapıyoruz ve ‘Zorla üye olacaksınız’ demiyoruz. Daha önceki yıllarda 5 kilo nohut satanı bile zorla üye yapmışlar. Bu üyelerimiz, ‘Zorla bizi neden üye yapıyorsunuz?’ diyorlardı. Pide satanları bile üye yapmışlar. Bunun böyle olmaması lazım. Gerçek tüccarın gerçekten borsadan yararlanmak isteyenlerin üye olması gerekiyor. Bizim yönetimimizin ve meclisimizin düşünce yapısı buydu ve bu çerçevede devam ediyoruz. Kimseden de bu konuda bir şikayet almıyoruz” şeklinde ifade etti.

denizli-ticaret-borsasi-ibrahim-tefenlili-secim2

denizli-ticaret-borsasi-ibrahim-tefenlili-secim1