Hibrit jeneratörler, yenilebilir enerji kaynaklarının da kullanıldığı, verimli, ekonomik ve çevreye duyarlı olarak kullanılan jeneratörlerdir. Günümüzde enerjinin sürekliliği önem arz eden bir konudur ve bu noktada Teksan, tamamen kendi Ar-Ge çalışmalarıyla üretmiş olduğu hibrit jeneratör teknolojisi ile müşterilerine daha çevreci ve ekonomik bir çözüm sağlamaktadır. Hibrit jeneratör sistemleri, TÜBİTAK desteği ile beraber Teksan tarafından geliştirilmiş ve Türkiye’de ilk konumundadır. Bunun yanı sıra geniş güç aralığında çözümler sağlayarak kolay kullanımı bulunan bir güç kaynağı sistemi olarak öne çıkmaktadır.

Hibrit uygulamalar genel olarak yaz ve kış aylarında enerji gereksiniminin olduğu, enerji kesintisine bir an bile yer verilmemesi veya kurulan rüzgâr veya güneş enerji sistemlerinin desteklenmesi gereken alanlarda uygulanabilmektedir.

Hibrit Jeneratör Kullanım Alanları

Hibrit jeneratör sistemleri, ağırlıklı olarak telekom sektörü içinde kullanılır. Bunun yanı sıra konumlarına bağlı olarak şantiye ve şebekeye uzak olan bölgelerde, tarım projeleri, afet kurtarma çalışmaları, açık hava etkinlikleri gibi kullanım alanlarında da avantaj sağlayan sistemlerdir. Hibrit jeneratörler aşırı iklim koşullarına uygunluk sağlar ve 9 büyüklüğündeki depremlere kadar aralıksız şekilde çalışabilir.

Teksan hibrit jeneratör sistemleri konusunda merak ettiğiniz detaylar için https://www.teksan.com/tr/hibrit-jenerator/ adresini ziyaret edebilir, firmaya ulaşarak tüm bilgileri detaylı bir şekilde edinebilirsiniz.