Değişimlerin anlık yaşandığı uzay çağındayız. Teknolojinin ilerlemesiyle nerdeyse yerimizden kalkmadan her işimizi internetten görür hale geldik. İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte Web Siteleri çok önem kazandı.

Peki nedir Web Sitesi?

Her şey değişiyor, haliyle ticaret anlayışı da değişiyor. Artık yeni nesil ticaret var. Herhangi bir kurumun işini rahat ve hızlı yürütebilmesi için kalıcı site oluşturmaya ihtiyacı var. Kişi veya kurumların sanal dünyada yer almalarını sağlayan işleme Web Sitesi denir.

Web Sitesi oluştururken!

Bir site yapmaya karar verdiniz. Öncelikle bu kararınızdan dolayı tebrik ederiz. Siz de internetin kocaman dünyasında kalıcı olmak istiyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey işlev gören, sade ve basit bir site hazırlamak. İsterseniz bu işle ilgilenen profesyonel bir şirketten yardım alabilirsiniz.

Web Sitesi Fiyatları nasıl belirlenir?

Bir ev yapmaya karar verdiniz diyelim. Bu evi nasıl hayal edersiniz? Tabi ki sizi yansıtmalı değil mi? Dekoruyla, kullanacağınız malzemeyle, işçiliğiyle sizi anlatmalı. Maliyeti de ona göre belirlersiniz.

Aynen öyle de sitenizi oluştururken kullanacağınız tasarım, mail altyapısı, yönetim paneli özellikleri, menü, sayfa sayısı, yazılımı, seo teknikleri ve hosting kalitesi gibi özellikleri göz önüne almalısınız. Bütün bu saydığım özellikler kaliteli bir web sitesi tasarımının fiyatlarını belirleyen önemli faktörlerdir.

Web Sitesinin önceliği nedir?

Web sitesi hazırlarken her şeyden önce Google'da üst sıralara çıkmayı hedeflemelisiniz. Google’da en üstte yer alan firmalara baktığımızda hepsinin ortak özelliklerinin profesyonelce hazırlanmış olduğunu görürüz. Anlaşılır içerik, mobil uyumlu, seo teknikleri gelişmiş, yüksek yüklenme hızı, kapsamlı bir menü sunan bir web sitesi en kısa zamanda arama motorlarında üst sıralara tırmanacaktır. Google'ın üst sıralarda yer almak için belirlediği sıralama mantığını doğru kavrayan her firma az bir emekle bunu sağlayabilir. Şu hususu da belirtelim, akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla Mobil kullanıcı sayısı arttı. Bu nedenle web sitelerinin hızlı olması onlar için bir avantajdır.  Web sitelerinin sayfa açılış hızının önemli bir seo kriteri olduğu gerçeğinin de Google tarafından resmi olarak açıklandığını belirtelim. .

Doğru ilk adım için SEO altyapısı güçlü, profesyonelce oluşturulmuş bir web sitesine ihtiyacınız vardır. Elbette rakiplerinizin altyapısı ve uyguladıkları stratejiler de başarınızı etkileyecektir.

Web Sitesi için fiyatlar pahalı mıdır?

Elbette değil. Tek yapmanız doğru firma ile çalışmaktır. Hedeflerinize nasıl ulaşacağınızı ortak belirleyeceğiniz profesyonel bir firma her zaman size yol gösterecektir. Uygulama, kaliteli içerik, doğru yazılım, seo ve strateji geliştirmede tecrübeli tasarım firması ile anlaşmanızı salık veririm.

Detaylı bilgi için : https://kolaypazarlama.net/web-sitesi-tasarim-fiyatlari-nasil-belirlenir/