Tavas Belediyesi, İlçe genelinde büyük bir değişim ve modernizasyon hamlesi başlatarak parke taşı döşeme çalışmalarına eş zamanlı olarak start verdi. Bu çalışmalar, Orta, Yeni, Yaka ve Samanlık Mahalleleri'nde büyük bir değişim yaratarak ilçenin çehresine güzellik katıyor.

Belediye ekipleri, İlçe Merkezi'ndeki yolların modernizasyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların daha rahat ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri adına gece gündüz demeden çalışan ekipler, yol düzenlemeleri ile ulaşımı konforlu hale getirme hedefini güdüyor.

tavasta-ust-yapi-calismalari-ilcenin-cehresini-degistiriyor2

BAŞKAN İNAMLIK, HALKIMIZIN İSTEĞİNE GÖRE YAPIYORUZ

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, parke ve yol yapım çalışmalarını hızlandıklarını belirterek, “Mahalle sakinlerimizin istekleri doğrultusunda uzun yıllar önce yapılan ve özelliğini yitiren bölgelerde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarla hemşehrilerimiz büyük bir mutluluk yaşadı. Amacımız, Tavas'a yakışan hizmetleri, Tavaslı hemşehrilerimizle buluşturmaktır. Bu bağlamda gece gündüz çalışan ekiplerimize ve bu süreçte sabır ve anlayış gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

tavasta-ust-yapi-calismalari-ilcenin-cehresini-degistiriyor9tavasta-ust-yapi-calismalari-ilcenin-cehresini-degistiriyor7tavasta-ust-yapi-calismalari-ilcenin-cehresini-degistiriyor8tavasta-ust-yapi-calismalari-ilcenin-cehresini-degistiriyor4tavasta-ust-yapi-calismalari-ilcenin-cehresini-degistiriyor5tavasta-ust-yapi-calismalari-ilcenin-cehresini-degistiriyor6tavasta-ust-yapi-calismalari-ilcenin-cehresini-degistiriyor3tavasta-ust-yapi-calismalari-ilcenin-cehresini-degistiriyor1