5. Tavas Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali, 27 – 28 -29 ve 30 Temmuz’da gerçekleşecek. 4 gün sürecek olan festivalde ünlü sanatçılar; Ali Kınık, Simge, Mustafa Ceceli ve Hakan Altun sahne alacak. Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, tüm vatandaşları festivale davet etti.

Tavas'ta bu sene beşincisi düzenlenecek olan Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali 4 gün boyunca devam edecek. Amacının Zeybek Kültürünü devam ettirmek ve gelecek nesillere aktarmak olan festivalde kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra birbirinden değerli yerel ve ünlü sanatçılar sahne alacak. 

SANATÇILAR 4 GÜN BOYUNCU SAHNEDE OLACAK

4 gün sürecek olan festival, 27 Temmuz Perşembe günü kortej yürüyüşü ile başlayacak. Tavas Bağlar Mesireliğinde açılış konuşmalarının ardından 21.00’da Ali Kınık konseri gerçekleştirilecek. İkinci gün olan 28 Temmuz 2023 Cuma günü ise Aşkın Olayım şarkısı ile son dönemde büyük bir çıkış yakalayan Simge sahne alacak. Festivalin Üçüncü günü olan 29 Temmuzda ise saat Saat 21:00’de ise Mustafa Ceceli konseri gerçekleştirilecek.  Dördüncü gün olan 30 Temmuz Pazar günü saat 21:00’de Hakan Altun konseri ile festival sonlanacak.