Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık yeni yıl mesajında: ‘’ Bir yılı daha geride bırakırken, yeni projelerle ve hizmetlerle yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. 2022 yılında hizmetlerimize birbirinden değerli projeler kazandırarak, 2023 yılında da birçok hizmeti vatandaşlarımızla buluşturacak olmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.

Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hizmet etme onuruna sahip olduğumuz gibi sorumluluğunu da taşıdığımız Denizli’mizin incisi Tavasımızda, halkımızın istek ve taleplerinin karşılandığı, tüm hemşehrilerimizin yaşamaktan mutlu olduğu ve iftihar ettiği bir İlçe inşa etmek için aynı heyecan, azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle her türlü fedakarlığı göstererek çok çalışmak, hizmet etmek en önemli görevimiz ve önceliğimizdir. Yıl içerisinde de hizmet zincirimize devletimizin desteği ile birbirinden değerli projeler kazandırarak, İlçemizi birçok alanda daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olduk. Tavasımızı cazibe merkezi haline getirmek en büyük hedefimiz.
Bu vesileyle siz kıymetli hemşehrilerimin Yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum.” dedi.