Tavas Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kültür-Sanat Evi açılıyor Tavas Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kültür-Sanat Evi açılıyor

Yeni bir yıla girmenin umut dolu sevinciyle geride kalan yılı başarıyla uğurlamanın mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri hiçbir zaman azalmayan hizmet aşkımızla, 2023 yılında da her bir günümüzü dolu dolu geçirdik.
Sizlerden aldığımız güç ve sevgiyle durmadık, yorulmadık, çalışmaya, üretmeye, tüm gücümüzle devam ettik. Sizlerin sevinci bizim sevincimiz oldu, mutluluğunuzu çoğaltmak için yanınızda olduk. 
Gösterdiğiniz bu içten ve samimi yaklaşım; tüm makamların üzerinde. Çalışmalarımızın vatandaşlarımızın nezdinde takdir görmesi, en büyük motivasyon kaynaklarımızdan birisi. İşte bu güç, enerji ve gururla uğurluyoruz 2023 yılını. Ben ve tüm ekip arkadaşlarım, 2024 yılında da çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Var olanla yetinmeyeceğiz, daha iyisini yapmak için, daha çok çalışacağız. Durmayacağız, yaptığımız hizmetlere yenilerini eklemek için daha çok üreteceğiz. 
Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hizmet etme onuruna sahip olduğumuz gibi sorumluluğunu da taşıdığımız Denizli’mizin incisi Tavasımızda, halkımızın istek ve taleplerinin karşılandığı, tüm hemşehrilerimizin yaşamaktan mutlu olduğu ve iftihar ettiği bir İlçe inşa etmek için aşkla çalışıp, aşkla üretiyoruz.
Hep birlikte yeni başarılara imza atacağımız 2024 yılında heyecanımız ve motivasyonumuz her zaman olduğu gibi zirvede.
2024 yılının da daha önceki yıllarda olduğu gibi Tavasımızın kazanacağı, ülkece birlik ve beraberliğimizin daha da güçleneceği bir yıl olmasını temenni eder, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dilerim “ dedi.