Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen vahşi cinayette zanlının silahla vurularak etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, saat 19.00 civarlarında Honaz ilçesinin Kocabaş Mahallesinden olduğu belirtilen Mehmet İnan, arkadaşıyla birlikte kaldığı eve geldi. Mehmet İnan, kendisini kıskandığı ileri sürülen Mustafa Gönen ile tartıştıktan sonra, ‘seni öldüreceğim’ diye bağırdı. Mehmet İnan, arkadaşını bıçakladı, bağırmasın diye Gönen’in önce dilini ve dudaklarını kesti. Bağrışmaları duyan Mustafa Gönen’in ablası Fatma Z. eve gelerek kardeşini kurtarmaya çalışırken yaralandı ardından Mehmet İnan'ın elinden kaçmayı başaran abla Fatma Z., yaralı haliyle durumu jandarmaya bildirdi.

İçeri girip tekrar bıçaklamaya devam etti
Fatma Z.’yi elinden kaçıran katıl zanlısı, evin içine girdikten sonra kapı ve pencereleri kilitledi ve Mustafa Gönen’in gözlerini oydu, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamaya devam etti. Durumu haber alan jandarma ekipleri, hemen olay yerine geldi. Jandarma ekipleri, kilitli kapıyı açmak için uğraştı. Kapıyı açamayan jandarma ekipleri pencerenin camını kırıp katil zanlısın 9 kurşunla etkisiz hale getirdi ve yaralı olarak gözaltına aldı.

Katilin elinden yaralı olarak kurtulmayı başaran Fatma Z., Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Etkisiz hale getirilen ve yaralı olarak gözaltına alınan katil zanlısı Mehmet İnan ise, Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Pazar sabahı saat 05.00 sıralarında cinayet zanlısı Mehmet İnan'ın hayatını kaybettiği belirtildi. 

Savcılığın incelemesinin ardından Mustafa Gönen’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruştur sürüyor.