HABERDENİZLİ.COM

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Öğretmenler Günü, münasebetiyle dün pek çok kişi tarafından ziyaret edildi. eski bir öğretmen olan Akyol, ziyaretler sırasında duygulu anlar yaşadı.  Sürprize Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Yapılan sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşayan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bu anlamlı günde beni duygulandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğretmenlik, hayat boyu öğrenme olduğunu ifade eden Akyol,  “Öğreten ve öğrenen insanların en hayırlısıdır. Kendisini sevmeyen insan işini sevmez, öğretmenini sevmez, büyüğünü sevmez. Bu narin çiçekler ve zarif hediyeler sevginin tezahürüdür. Manevi değerlerin, kelimelerle, cümlelerle izahı yoktur. Odaya girer girmez böyle sürprizle karşılanmak, harkülade bir şey. Ben insanlara yararlı olmayı, insanların gözündeki ışıltıyı görmeyi çok seven bir insanım.”ifadelerini kullandı. 

Başkan Akyol, bir öğretmen olduğunu unutmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, Sabah saatlerinde başlayan tebrik trafiği, çalışanlar, Meclis Üyeleri, Kredi Yurtlar Kurumu idarecileri ve öğrencileri, vatandaşlar ve öğrenciler olarak devam etti.