Tavas Belediyesi tarafından vatandaşların sosyal yaşamını desteklemek amacıyla düzenlenen "Has Bonkör" adlı aile komedisi, Tavaslılardan büyük ilgi gördü. Tiyatro gösterisini hemşehrileriyle birlikte izleyen Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilçedeki kültür-sanat etkinliklerinin artarak devam edeceğini müjdeledi.

Tavas'ta Kahkaha Dolu Akşam

Denizli'nin Tavas ilçesinde, Tavas Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşları sanatsal faaliyetlerle buluşturmayı hedefleyen belediyenin son organizasyonu, ilçe halkından yoğun katılım gördü.

Ali İlhan Sayın’ın kaleme aldığı "Has Bonkör" isimli aile komedisi, Tavaslı sanatseverler için sahnelendi. Eğlenceli hikayesi ve birbirinden renkli karakterleriyle dikkat çeken tiyatro oyunu, izleyicilere keyifli ve kahkaha dolu anlar yaşattı. Salonu dolduran vatandaşların yoğun ilgisi, ilçedeki sanatsal etkinliklere olan ihtiyacı ve ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.

Başkan Tatık: "Sanatın ve Tiyatronun Tavas'ta Daha Fazla Buluşmasını Sağlayacağız"

Düzenlenen tiyatro gösterisini vatandaşların arasında izleyen Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, etkinliğin ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

İlçedeki sosyal hayatı renklendirmek adına bu tür etkinliklere ağırlık vereceklerini belirten Başkan Tatık, şu ifadeleri kullandı: "Ali İlhan Sayın’ın kaleme aldığı ‘Has Bonkör’ adlı aile komedisini Tavaslı hemşehrilerimizle birlikte izledik. Birbirinden renkli karakterleri ve eğlenceli hikâyesiyle bizlere keyifli bir akşam yaşatan tiyatro ekibine ve etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Sanatın ve tiyatronun Tavas’ta daha fazla vatandaşımızla buluşması için kültür-sanat etkinliklerimizi sürdüreceğiz."

Celal Karatüre Hierapolis'te Gönüllere Dokundu!
Celal Karatüre Hierapolis'te Gönüllere Dokundu!
İçeriği Görüntüle

Tavas Belediyesinden Kultur Sanat Etkinligi Has Bonkor Tiyatro Gosterisi Sahnelendi1