Geka’nın Desteklediği Projeyle 23 Kadın Üretime ve İstihdama Katıldı Geka’nın Desteklediği Projeyle 23 Kadın Üretime ve İstihdama Katıldı

Daha önce İspanya'nın Valensiya şehri ve İtalya'nın Roma şehrinde gerçekleştirilen hareketliliklerde, öğrenci ve öğretmenler çeşitlilik ve dahil etme konularında eğitim aldılar. Son hareketlilik kapsamında ise İtalyan ortak Melting Box ve İspanyol ortak Uno katılımcıları Tavas Imam Hatip Lisesi'nde ağırlandı. Program, tüm idari kadro, öğretmenler, öğrenciler ve personelin aktif katılımıyla gerçekleşti.

Hareketlilik süresince düzenlenen seminerlerde, dahil etme, çeşitlilik, göç, akran öğrenmesi, işbirlikçi öğrenme ve oyunlaştırma gibi konularda eğitimler verildi. Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Serkan Aytekin'in katılımıyla seminerlere ek bir bilgi kaynağı sağlandı.

Kültür bayramı programı olan "Culture Fiesta"da öğrenciler, öğretmenler ve yurt dışından gelen misafirler, dans, şiir, şarkı ve oyunlarla kendi kültürlerini sergiledi. Yöresel yemeklerin de paylaşıldığı etkinlikte, her kültürden lezzetler damakları şenlendirdi.

Tavas Kaymakamlığı'nda Sayın Kaymakam Mutlu Köksal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çöllü'nün misafirleri ağırlayarak hediyeler verdiği program, Türkiye hareketliliği kapsamında 205 kişinin doğrudan ve dolaylı katılımıyla gerçekleşti. tavas-anadolu-ihl-erasmus-projesiyle-kulturler-arasi-kopru-kurdu-4tavas-anadolu-ihl-erasmus-projesiyle-kulturler-arasi-kopru-kurdu-2tavas-anadolu-ihl-erasmus-projesiyle-kulturler-arasi-kopru-kurdu-3tavas-anadolu-ihl-erasmus-projesiyle-kulturler-arasi-kopru-kurdu-1