İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ramazan Bayramı münasebetiyle Beyağaç’ın ve Honaz’ın köylerini ziyaret eden Tatık, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek İYİ Parti’ye destek istedi. Memleketi Beyağaç’ta yoğun bir ilgi ile karşılanan Tatık, ilçede ve köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını TBMM’de yüksek bir sesle haykıracağını söyleyerek çözüm olmak için canla başla çalışacağının sözünü verdi. Denizli Milletvekili adayı Tatık, Beyaağaç ilçe merkezi, Kızılcaağaç Mahallesi ve Sazak Mahallesi’nde vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra Honaz’ın Hisar ve Emirazizli Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu.

“Millet İttifakı’nın İktidarında Rahat Bir Nefes Alacağız”

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında dur durak bilmeden kapı kapı dolaşan İYİ Parti Denizli 3. Sıra Milletvekili adayı Kadir Tatık, Ramazan Bayramı’nda Beyağaç ve Honaz’da ilçe merkezlerini ve köyleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Tatık, Beyağaç’ta İYİ Parti’ye destek istedi. Gittiği her yerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Tatık, İYİ Parti iktidarında yapacakları çalışmaları vatandaşlara anlattı. Vatandaşlar tarafından iktidarın artık değişmesi gerektiği cümlelerini sık sık duyan Tatık, “Hep birlikte 14 Mayıs’ta Millet İttifakı’nın iktidarıyla birlikte rahat bir nefes alacağız. Vatandaşlarımız ülkemizde huzur içerisinde yaşayacak. Sandıkta sesimizi yükseltecek, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız. İYİ Parti iktidarında çiftimizin alın terine sahip çıkacağız. Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Türkiye bırakacağız. Vatandaşlarımız için gece gündüz çalışacağız. Milletimiz ile birlikte tarih yazacağız” şeklinde konuştu.

Tatık, “Memurun, Emeklinin, Gençlerin, Çocukların, Esnafın Ve Çiftçinin Sesi Olacağım”
Yarın seçim varmış gibi ilçe merkezlerinde ve köylerde çalışmalarını sürdüren Tatık, Honaz’da Hisar ve Emirazizli Mahalle’lerinde vatandaşlar ile bayramlaştı. Halk ile iç içe olan Tatık, Honaz’da vatandaşlar tarafından desteklendi. Milletvekili seçimlerinde Tatık’ı destekleyeceklerini belirten Honaz Halkı, “Ne çiftçinin ne esnafın ne de gençlerin mücadele edecek takati kalmadı. 20 yıldır bizleri sömüren bu düzenin artık değişmesini istiyoruz” dedi. İYİ Parti Denizli Milletvekili Kadir Tatık ise, “ İYİ Parti iktidarında bizler köylümüzün, çiftçimizin, esnafımızın 7’den 70’e her vatandaşımızın sorunlarına çözüm olacağız. Ülkemizde çiftçimiz üretece, toprağının hakkını verecek ve ürettiğinin karşılığını alacak. Köylümüzle birlikte ülkemizi hep birlikte kalkındıracağız. Köylü bir ailenin çocuğu olarak köylü vatandaşlarımızın, bir kamu işçisi olarak işçimizin, memurumuzun, emeklimizin, geçinemeyen tüm hemşehrilerimizin, siftahsız dükkan açan esnafımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın Yüce Meclis’te sesini duyuracağım.  Ben bu yola vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için çıktım” ifadelerini kullandı.

tatik-1-3tatik-2-3tatik-8