Denizli Sarayköy’de dün öğleden sonra motosikleti ile İstasyon Kahveleri Mevkiinde tali yoldan ara yola çıkmak isteyen 39 yaşındaki Furkan Eryılmaz isimli genç adam tarım işçilerini taşıyan servis minibüsü ile çarpışarak karıştığı kaza sonucu başından darbe alarak ağır yaralanmıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından Eryılmaz Pamukkale Üniversitesi Hastahanesi’ne kaldırılmıştı.

Burada ilk müdahalesi yapılan talihsiz adam acil ameliyat edilmek üzere özel bir hastaneye sevk edilmiş bir saat süren operasyonun ardından yoğun bakıma alınmış, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilmişti.

Minibüs sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürülmüş, kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmıştı.

Akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastaneden Eryılmaz’ın acı haberi geldi, talihsiz adam yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eryılmaz’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Sarayköy Mezarlığı’nda defnedileceği belirtildi.

39 yaşında olan ve iki çocuk babası olan genç adamın bir firmada makam şoförlüğü yaptığı, kaza günü ise Sarayköy dışında bulunan arazisinden evine dönmekte olduğu öğrenildi.