Denizlililerin su faturaları isyanına CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan yanıt gecikmedi. “Soyguna dur diyeceğiz! Su faturalarını yüzde 50 düşüreceğiz!”

“Krize Vurgunla Çanak Tutanlara Yetti Gari”

Denizli bir rekora daha imza atıyor. Dünyanın en pahalı suyunu kullanan iller arasında yerini alıyor. Hal böyle olunca ekonomik zorlularla mücadele eden vatandaş ev ve işyerlerine gelen yüzlerce TL’yi bulan su faturalarına isyan ediyor.

Çivril Belediye Başkanı CHP'li Semih Dere oldu Çivril Belediye Başkanı CHP'li Semih Dere oldu

Vatandaşın isyanına kayıtsız kalmayan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu müjdeyi verdi. Çavuşoğlu; “Güzel memleketimde en temel insani hak olan suya erişim hakkına gasp ediliyor. Bu faturalara mahkum değiliz. Zaten mevcut iktidarın sürdürdüğü ekonomi politikaları sonucu yaşanan kriz ocağımızı söndürdü. Denizli’de de krize vurgunla çanak tutanlara ‘Yetti Gari’ diyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaş Su Faturalarını Göndererek ‘İmdat!’ Diyor

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun su faturası müjdesi vatandaştan da tam not aldı. Faturalara isyan eden Denizlililer, yüksek meblağlarda kesilen su faturalarını sosyal medya hesaplarından göndererek ‘Yetti Gari’ dedi. Çavuşoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Türkiye’de kalite yönünden sonlarda ancak fatura yönünden ilk sıralarda yer alan su sorunu hepimizin en büyük çilesi. Söz veriyorum, göreve geldiğimiz günden itibaren su faturalarını yüzde 50’ye düşüreceğiz. Ege Bölgesi’nin en düşük su fiyatı Denizli’de olacak! Bizler daha yaşanılır bir Denizli için yola çıktık. Hizmete susamış, yolsuzluğa, yandaşlığa dur diyen hemşerilerimiz de bizi bağrına bastı.”

Su Faturalarindan Dert Yanan Vatandasa Cavusoglundan Cozum Yuzde 50 Dusecek2