Kızılcabölüklüler Vakfı Yeni yönetimi geçmiş dönem yönetimde bulunan üyelerine başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi. Kızılcabölüklüler Vakfı binasında gerçekleştirilen törene Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve Önceki dönem başkanlık yapan Ferhat Kuvvetoğlu eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vakıf Başkanı Osman Erkli, önceki dönem başkanlık görevinde bulunan Ferhat Kuvvetoğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür ederek; “ Kızılcabölüklüler Vakfı olarak yeni yönetimle birlikte hizmet yürüyüşüne çıktık. Önceki dönem güzel işler yapıldı. Bizde devraldığımız bayrağı yukarılara taşımak için uğraşacağız. Genç ve dinamik bir ekip kurduk. Vakfımız 1998 yılında Dernek olarak kuruldu. Eğitim çalışmalarına ağırlık verdi. Üniversite öğrencilerimize burs verdik. Bundan sonra da burslarımız devam edecek. Eğitim ve kültürel çalışmalarımızı yürüteceğiz. Dünyanın en uzun Trekkingi olan Kızılcabölük Çamlık yürüyüşü için çalışmalarımıza başladık. Kızılcabölükspor Denizli’nin bir markası oldu. Vakfımızı da bir marka haline getirmek istiyoruz. Vakfımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Plaket töreninde konuşan Önceki dönem Yönetim Kurulu başkanlığı yapan Ferhat Kuvvetoğlu, Kızılcabölüklüler Vakfında görev yapmaktan dolayı onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, 2 yıl boyunca yönetimle beraber güzel işler başardıklarını belirterek, bundan sonrada vakıf için her zaman seve seve görev yapacağını dile getirdi. Zor bir dönemde göreve geldiklerini ifade eden Kuvvetoğlu; “Denizli’nin Büyükşehir olması sonrasında Kızılcabölüğ’ün Mahalle statüsü kazanmasından dolayı herkeste bir endişe hakimde Festival olacak mı?, yol yürüyüşü olacak mı ? Soruları herkesin kafasındaydı. Vakıf biz bu etkinleri devam etmek için elimizi taşın altına koyduk. Ve Tavas Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak birlikte etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Aldığımız bayrağı yeni yönetime devrettik. Yeni yönetimin başarılı olacağını yürekten inanıyorum” dedi.
 
Konuşmaların sonrasında yeni yönetim eski yönetime plaket takdim etti.